Genelec 1234AC SAM -aktiivikaiutin

Kysy hinta

Päämonitori vaativaan elokuvaäänen tuotantoon ja jälkituotantoon. Isoihin äänitarkkaamoihin riittävä äänenpaine ja suuntausominaisuudet riittävät myös kaupallisiin teattereihin.

Kuvaus

Genelec 1234AC SAM -aktiivikaiutin

Aktiivikaiutin raskaaseen sarjaan.

1234AC voidaan sijoittaa joko vaaka- tai pystyasentoon, joten se soveltuu hyvin monenlaisiin asennuksiin. Genelecin kehittämä DCW-suuntain tarjoaa tasaisen toiston leveällä kuuntelualueella, mikä helpottaa äänitarkkailijan työtä, koska hänen ei tarvitse pysytellä samassa kapeassa sweet spotissa kuullakseen tarkan toiston

1234AC toimitetaan yksilöllisesti kalibroidun, laiteräkkiin asennettavan RAM-XL -vahvistimen kanssa. Kaiuttimessa on kaksi 305 millimetrin bassoelementtiä ja DCW:hen asennettuna 125 millimetrin keskiäänielementti ja 25 mm:n diskanttikalotti. Taajuusvaste ulottuu 29 hertsistä 21 kilohertsiin ja lyhytkestoinen maksimiäänenpaine 125 desibeliin SPL ja tätäkin korkeampiin huippuäänenpaineisiin.

1234AC hyödyntää GLM-tietokoneohjelman monipuolisia ominaisuuksia. Kaiuttimen käyttöönotto, integrointi muuhun kaiutinjärjestelmään ja kalibrointi tapahtuvat vaivattomasti ja täsmällisesti GLM:n avulla, riippumatta järjestelmän laajuudesta. GLM:n avulla on helppo kompensoida paitsi huoneakustiikan vaikutuksia, myös esimerkiksi valkokankaan vaikutus ja viive.

GLM toimii myös kaiutinjärjestelmän hallintatyökaluna Mac- tai PC-ympäristöissä. Sen avulla voit asettaa kuunteluvolyymin yleisten tuotantostandardien mukaiseksi, vaihtaa joustavasti ääniformaatteja, kaiutinyhdistelmiä ja optimoituja kuuntelualueita – monista muista hyödyllisistä ominaisuuksista puhumattakaan.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Suuriinkin tiloihin riittävät äänenpainevarat.

  • Huippuluokan äänenlaatu.

  • GLM:n kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja omien mieltymysten pohjalta.

  • Fyysisesti suuri koko ja teollinen ulkonäkö eivät varmasti tee tästä joka olohuoneen kaiutinratkaisua.

  • Ei jokaisen lompakolle sopiva hankintahinta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

29 – 21 000Hz

Teho

2 x 750w bassoelementit, 2 x 400w keskiääniset, 1 x 250w diskantille.

Sisääntulot

1 x XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), 2 x RJ45 ohjaussignaalit

Elementit

1 x 25mm kalottidiskantti, 2 x 5" keskiääninen, 2 x 12" bassoelementit.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

489 x 1210 x 412mm (kork x lev x syv)

Paino

73 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta