DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core -huonekorjain-DAC-esivahvistin

899 

Anti-Mode 2.0 Dual Core on laadukas DA-muunnin, huonekorjain ja esivahvistin stereolaitteistoon, millä optimoit järjestelmäsi napin painalluksella.

Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core on helppokäyttöinen ja automaattinen huonekorjain, jolla voit vaikuttaa niihin alakeskialueen ja basson kuminaongelmiin, joihin akustoinnilla on vaikea pureutua. Lisäksi voit muokata äänensävyä omaa makuasi vastaavaksi ja esimerkiksi suojata refleksikoteloidut kaiuttimet viritystaajuuden alapuolisilta taajuuksilta (parantaa tehonkestoa ja äänen yleistä selkeyttä kun bassoelementti ei ala tarpeettomasti lepattamaan taajuuksilla, jota kaiutin ei kuitenkaan enää toista).

2.0 Dual Core perustuu DSPeakerin 8033-subwooferhuonekorjaimesta saatuihin oppeihin ja on korjausalgoritmeiltaan sitä kehittyneempi. Lisäksi voit halutessasi rajata korjauksen vain tiettyyn ylärajataajuuten saakka eli keskittää korjauksen vain bassoille tai bassoille ja alakeskialueelle.

Järkevien liitäntöjen, kaukosäätimen, DA-muuntimen ja esivahvistinominaisuuksien ansiosta Anti-Mode 2.0 Dual Core voi toimia koko stereolaitteistosi keskuksena. Liität siihen ohjelmalähteet, päätevahvistimen (putkivahvistimen, D-luokan tehohirmun tai jonkun muun) tai aktiivikaiuttimet ja siinä on koko laitteisto. Optinen digitaalianto mahdollistaa myös eri kuuloisen DA-muuntimen kytkemisen.

DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core -paketti sisältää itse laitteen lisäksi kaukosäätimen ja mittamikrofonin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

DSPeaker

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Stereo RCA, stereo XLR, Optinen Toslink

Sisääntulot

1x stereo RCA, 1x stereo XLR input, 1x optinen,
USB Audio, mittausmikrofonin liitäntä

Mitat

236mm x 55mm x 146mm (lev x kork x syv)

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta