DSPeaker Anti-Mode X4 -huonekorjain-DAC-esivahvistin Demoyksilö – MYYTY

Anti-Mode X4 on erinomainen highend-luokan DA-muunnin, huonekorjain, kuulokevahvistin, esivahvistin ja kaiutinprosessori, jolla optimoit järjestelmäsi napin painalluksella. Subwoofereilla tai ilman.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Myymälän musta demoyksilö.

Anti-Mode X4 on hienosti automatisoitu ja helppokäyttöinen laite, jonka digitaaliaivot ymmärtävät huomattavan paljon siitä, miten paljon pahaa huone voi tehdä kaiuttimien äänelle. X4 on yhdistelmä puhdassointista esivahvistinta, erinomaista DA-muunninta ja maailmanluokan huonekorjainta, jonka kanssa hyvästä äänestä nauttiminen ei vaadi ymmärrystä mittausohjelmistoista eikä käsin tehtävistä parametrikorjauksista bassotoiston optimoinniksi.

X4:llä voit sovittaa stereoparin kaiuttimia huoneeseen ja huonekorjauksella minimoida huoneen aiheuttamat ongelmat äänentoistossa. Käytössäsi on myös selkeät työkalut äänensävyn säätöön, jos haluat muokata soundia oman makusi mukaan. Tätä oleellisempaa on kuitenkin se, että voit kytkeä järjestelmään yhden tai kaksi subwooferia, jotka X4 sovittaa automaattisesti pääkaiuttimiisi optimaalisesti. Subwooferien kanssa voit määritellä itse jakotaajuuden ja taajuusalueen, jonka pääkaiuttimet ja subwoofer toistavat päällekäin tai antaa X4:n analysoida tilanne ja toimia automaattisesti.

Jo aiemmat Anti-Mode-huonekorjausalgoritmit tekivät erittäin hyvää jälkeä. X4:n Anti-Mode 3.0 -kalibrointialgoritmi on vielä pidemmälle kehitetty ja lopputulos sen jälkeen on tarkempi stereokuva ja jäntevän iskevä bassotoisto, joka ylettyy totuttua alemmas. Kun huonekorjaus rajoitetaan vain bassoille ja alakeskialueelle, X4:n korjauksesta ei tule käytännössä sivuoireita ääneen.

Pääkaiuttimille tarkoitetun Primary-lähdön suorituskyky on aivan huikea. XLR-liitännöistä Dynaaminen alue 126 dB ja harmoninen särö < 0.0008%. Burr-Brown 1792A:n parhaat valikoidut yksilöt eivät ole X4:ssa turhaan. Samaa piiriähän käytetään X4:ää kalliimmissa pelkissä DA-muuntimissakin.

DSPeaker Anti-Mode X4 -paketti sisältää itse X4:n lisäksi kaukosäätimen, mittamikrofonin, mikrofonin kaapelin ja mikrofonijalustan.

Tuote on esillä showroomillamme.

Lisätiedot

Tuotemerkki

DSPeaker

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz +/-0.07dB

Lähdöt

Primary lähtö: stereo RCA, stereo XLR, Optinen Toslink, ja koaksiaalinen S/PDIF
Auxiliary lähtö: stereo RCA ja stereo XLR
Kuulokelähtö 6.3mm

Sisääntulot

2x stereo RCA, 1x stereo XLR input
3x optinen and 3x koaksiaalinen sisäänmeno (jopa 192kHz koaksiaalisella)
USB Audio 2.0 sisäänmeno (192kHz PCM, DSD64 ja DSD128)
Mittausmikrofonin XLR-liitäntä

Mitat

436mm x 70mm x 295mm (lev x kork x syv)

Paino

4.5kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta