UUTUUS

Emotiva BasX A4 päätevahvistin

859 

Emotiva BasX A4 on järeä ja laadukas nelikanavainen päätevahvistin. Tehoa on 4 x 100 W / 8 ohm ja 4 x 130 W / 4 ohm kaikki kanavat kuormitettuna ja soundissa on paljon enemmän hyvää kuin numeroista voi arvata.

 

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva BasX A4

Erittäin monikäyttöinen nelikanavainen päätevahvistin – Emotiva BasX A4

Mihin tarvitaan nelikanavaista päätevahvistinta? Siihen, että voit kaksoisvahvistaa eli bi-ampata stereokaiuttimesi. Tai monihuonejärjestelmässä kahden huoneen stereokaiuttimiin. Kotiteatterissa voit hoitaa sillä surround- ja/tai Atmos kattokaiuttimet ja valita kolmelle etukanavalle sitten vielä järeämmän Emotiva XPA -päätevahvistimen. Käyttökohteita on siis vaikka miten paljon.

BasX A4 puskee 4 x 100 W 8 ohm kuormaan ja 4 x 130 W 4 ohm kuormaan, kaikki kanavat kuormitettuna siis. Jos vain kaksi kanavaa on kuormitettuna, 4 ohm kuormaan saadaan 2 x 175 W. Oleellisempaa kuin yksinkertaiset numerot on kuitenkin se, miten vahvistin toimii oikean elämän tilanteissa todellisilla kaiutinkuormilla (jotka eivät koskaan ole yksinkertaisia). Toisen sukupolven BasX-päätevahvistimissa virtalähdettä on kehitetty edelleen. Rengassydänmuuntaja ja suotokondensaattorit ovat suuremmat kuin aikaisemmin ja tulos on se, että vahvistimet pystyvät syöttämään paljon virtaa vaativiin bassojyrähdyksiin maksimitehoa entistä pidempään.

Toisin sanoen vahvistinta ei ole suunniteltu toimimaan optimaalisen kauniisti vain testipenkissä vaan mahdollisimman hyvin oikeassa elämässä todellisten kaiutinkuormien kanssa. Järeästä rakenteesta huolimatta BasX A4 on sirolinjainen ja helposti sovitettavissa hifikalusteisiin. Tukeva teräskotelo yhdessä riittävän paksun alumiinisen etulevyn kanssa on elektroniikalle toimintavarma ja ulkonäöllisesti uskottava korkeatasoisen vahvistimen perusta.

Emotiva BasX A4 on klassinen ja laadukas vahvistin parhaimmillaan. Se on vain oleellisesti monikäyttöisempi kuin normaali kaksikanavainen päätevahvistin. Virtalähde perustuu järeään rengassydänmuuntajaan ja suuriin suotokondensaattoreihin,  jotka pystyvät syöttämään huomattavan paljon virtaa ja pitkiä aikoja. AB-vahvistinkytkentä ja  lyhyt signaalitie tarjoavat puhdasta, rasittamatonta, iskevää, elävää ja innostavaa ääntä. Halutessasi BasX A4 kytkeytyy automaattisesti päälle aina havaitessaan sisään tulevan signaalin.

Erinomainen vahvistin erinomaisella hintalaatusuhteella.

5 New Emotiva BasX Amplifiers for Every Budget - ecoustics.com

Katso tästä testi uudesta BasX vahvistimesta. 

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Jämäkkä mekaaninen rakenne ja korkealaatuiset komponentit kautta linjan.

  • Suuri vaimennuskerroin – hankalammatkin kaiuttimet pysyvät hyvin kontrollissa.

  • Dynaaminen ja hyvin rullaava sointi.

  • Saatavana vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Teho

Kaksi kanavaa kuormitettuna 2 x 175W RMS 4 ohm / 2 x 100W RMS 8 ohm
Kolme kanavaa kuormitettuna 4 x 130W RMS 4 ohm / 4 x 100W RMS 8 ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz (+/- 0.02 dB)
10 – 80 000 Hz -1.8 dB

Sisääntulot

Linjatasoiset RCA. Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset. Trigger lähtö 12v.

Mitat

432 x 102 x 394 mm (lev x kork x syv)

Paino

12 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta