UUTUUS

Emotiva BasX A3 päätevahvistin

799 

Emotiva BasX A3 on järeä ja laadukas kolmekanavainen päätevahvistin. Tehoa on 3 x 140 W / 8 ohm ja 3 x 200 W / 4 ohm kaikki kanavat kuormitettuna.

 

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva BasX A3

Ihan Emotivan edullinen järeä kolmekanavainen päätevahvistin – Emotiva BasX A3

Emotiva BaxX A3 on juuri se, mitä lääkäri määrää, kun haluat korvata kotiteatterivahvistimesi heppoiset kolmen kriittisen etukanavan vahvistinasteet järeällä päätevahvistimella. Olet ehkä huomannut, että kotiteatterivahvistimellesi luvataan esimerkiksi 9 x 100 W tehoa ja virtajohdon vieressä lukee silti max 350 W tms. Ulkoistamalla eniten virtaa vaativat tehtävät, bassot subwooferille ja kolme etukanavaa erilliselle päätevahvistimelle, riittää kotiteatterivahvistimen kevyemmästäkin virtalähteestä paremmin potkua surround- ja kattokaiuttimille. Huomaat harppauksen äänenlaadussa parempaan sekä musiikinkuuntelussa että elokuvien ääniraidoilla. Lisäksi elokuvien tiukimmissa kohtauksissa ei tarvitse pelätä tunnelman lässähtävän ylikuormituksesta sammuvaan kotiteatterivahvistimeen.

BasX A3:ssa on tehoa 140 W / 8 ohm ja 200 W / 4 ohm kaikki kanavat kuormitettuna tai 150 W / 8 ohm ja 250 W / 4 ohm, jos käytössä on vain kaksi kanavaa. A3:n hyvin järeä virtalähde rengassydänmuuntajalla ja isoilla suotokondensaattoreilla varmistaa, että tehoa riittää pitkäkestoisiinkin bassomurinoihin myös hankalilla 4 ohm kaiutinkuormilla.

A3:n luonnollisimmat käyttökohteet ovat 3.1-järjestelmä ja juuri se, että kotiteatterivahvistimesta korvataan kolmen kriittisimmän kanavan eli vasemman, keskikanavan ja oikean kaiuttimen päätevahvistimet järeällä erillisvahvistimella. Vahvistinta ei ole suunniteltu toimimaan optimaalisen kauniisti vain testipenkissä vaan mahdollisimman hyvin oikeassa elämässä todellisten kaiutinkuormien kanssa. Järeästä rakenteesta huolimatta BasX A3 on sirolinjainen ja helposti sovitettavissa hifikalusteisiin. Tukeva teräskotelo yhdessä riittävän paksun alumiinisen etulevyn kanssa on elektroniikalle toimintavarma ja ulkonäöllisesti uskottava korkeatasoisen vahvistimen perusta.

Emotiva BasX A3 on klassinen ja laadukas vahvistin parhaimmillaan. Virtalähde perustuu järeään rengassydänmuuntajaan ja suuriin suotokondensaattoreihin,  jotka pystyvät syöttämään huomattavan paljon virtaa ja pitkiä aikoja. AB-vahvistinkytkentä ja  lyhyt signaalitie tarjoavat puhdasta, rasittamatonta, iskevää, elävää ja innostavaa ääntä. Halutessasi BasX A3 kytkeytyy automaattisesti päälle aina havaitessaan sisään tulevan signaalin.

Erinomainen vahvistin erinomaisella hintalaatusuhteella.

Emotiva présente sa nouvelle gamme d'ampli de puissance BasX - Le blog de Son-Vidéo.com

Testiraporttiin tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Jämäkkä mekaaninen rakenne ja korkealaatuiset komponentit kautta linjan.

  • Suuri vaimennuskerroin – hankalammatkin kaiuttimet pysyvät hyvin kontrollissa.

  • Dynaaminen ja hyvin rullaava sointi.

  • Saatavana vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Teho

Kaksi kanavaa kuormitettuna 2 x 250W RMS 4 ohm / 2 x 150W RMS 8 ohm
Kolme kanavaa kuormitettuna 2 x 200W RMS 4 ohm / 2 x 140W RMS 8 ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz (+/- 0.02 dB)
10 – 80 000 Hz -1.8 dB

Sisääntulot

Linjatasoiset RCA. Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset. Trigger lähtö 12v.

Mitat

432 x 102 x 394 mm (lev x kork x syv)

Paino

11.5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta