Monitor Audio IA125-4 päätevahvistin

2 000 

Monitor Audio IA125-4 on tehokkaalla DSP prosessorilla varustettu 4 x 125W päätevahvistin kotiteatteriin, ulkokaiuttimille tai kakkoshuoneen kaiuttimille. IA125-4 on myös hyvä valinta Monitor Audion Cinergy 100 THX Ultra Certified -kaiuttimille.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio IA125-4

Luotettavuus, monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen äänenlaatu – Monitor Audio IA125-4

Monitor Audio IA125-4 on hyvin kompakti ja erittäin monipuolinen nelikanavainen custom install -päätevahvistin. IA125-4 syöttää tehoa 4 x 125 wattia tai siltakytkettynä 2 x 250 wattia.

1U korkeus (mataluus) ja puolileveys on todella vähän tilaa vievä vaikka vahvistimessa onkin täysi DSP-prosessointi ja riittävästi tehoa monenlaisiin käyttötarkoituksiin. IA125-4 on nappivalinta esimerkiksi kakkosalueen äänentoiston vahvistukseen, Atmos-kattokaiuttimiin tai keskikokoiseen ulkoäänentoistojärjestelmään. Vahvistin on myös hyvä valinta Monitor Audio Cinergy 100 THX Ultra Certified -kaiuttimien voimanlähteeksi.

Vahvistinkanavien toiminta on täysin muokattavissa verkkoselaimessa toimivalla konfigurointityökalulla. D-luokan vahvistimet ovat äänenlaadullisesti hyviä ja tuottavat minimaalisen vähän hukkalämpöä. IA125-4 tukee myös 70/100V-järjestelmiä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen äänenlaatu ja luotettavuus.

  • Vain 44 mm (1U) korkuinen puolileveä kotelo vie hyvin vähän tilaa räkistä.

  • Erinomainen hyötysuhde – vahvistin ei hukkaa tehoja lämmön tuottoon.

  • Tehokas DSP-prosessori joka mahdollistaa vahvistimen etähallinnan verkon yli, sekä monipuoliset kaiutinkohtaiset ekvalisointi yms asetukset.

  • Kykenee ohjaamaan myös 70/100v linjaan asennettuja kaiuttimia.

  • Ei tyydytä “rauta rauhoittaa” -harrastajia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Teho

4 x 125w 4 ohm, 4 x 125w 8 ohm, 2 x 250w 8 ohm (sillattuna). Yhteensopiva 70/100v linjan kanssa.

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Sisääntulot

4 x RCA, 1x digitaali, 1 x RJ45 TCP/IP

Lähdöt

1 x digitaali, 4x kaiutinlähtö

Mitat

44 x 220 x 325 mm (tassut kiinnitettyinä)

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Tuote-esittely

Quick Start ohje