Eversolo AMP-F2 päätevahvistin

825 

Eversolon tehokas ja kompakti päätevahvistin on oiva valinta niin Eversolo verkkotoistimien kuin muidenkin valmistajien äänilähteiden kumppaniksi.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 10-21 arkipäivää

Kuvaus

Eversolo AMP-F2

Eversolo AMP-F2 täydentää EverSolon verkkotoistimien ja D/A-muuntimien valikoimaa kompaktilla ja ulkomitoiltaan EverSolon muuhun valikoimaan saumattomasti istuvalla päätevahvistimella. AMP-F2 on suunniteltu yhteistyössä Starke Sound yrityksen kanssa. AMP-F2 hyödyntää Starke Soundin NS600 vahvistinmoduulia, tämä yhdistettynä vahvistimen SAPS hakkurivirtalähteeseen takaa erinomaisen hyötysuhteen, erittäin hyvän häiriöetäisyyden ja alhaiset säröarvot. AMP-F2 voidaan myös kytkeä “mono” tilaan, joka entisestään lisää vahvistimen käyttömahdollisuuksia.

Runsaasti tehoa kompaktista kotelosta käsin

NS600 vahvistinmoduuliin pohjautuva AMP-F2 kykenee tuottamaan 2 x 145w RMS 8ohm | 2 x 250w RMS 4ohm lähtötehon. Mono kytkettynä lukemat nousevat entisestään. Vahvistin toimii stabiilisti aina 2 ohmin kuormiin saakka. Näin ollen vahvistin on sähköisiltä arvoiltaan yhteensopiva käytännössä kaikkien markkinoilla olevien kaupallisten kaiuttimien kanssa.

PurePath Ultra-HD teknologia ja takaisinkytkentä.

EverSolo AMP-F2 hyödyntää NS600 moduulin PurePath Ultra-HD teknologiaa ja kehittynyttä signaalin takaisinkytkentää, sisältäen virheenkorjaus toiminnon. Tämän rakenteen tuloksena saavutetaan hyvin alhaiset säröarvot ja erittäin puhdas ja virheetön toisto – vahvistin toistaa siis mahdollisimman uskollisesti siihen sisään syötetyn signaalin kaiuttimillesi.

Runsaalla kädellä mitoitettu virtalähde

AMP-F2 sisältää 600w virtalähteen jossa on kiinnitetty erityistä huomiota virransyötön stabiiliuteen ja elektromagneettiseen suojaukseen. Näin vahvistimen äänenlaadun kannalta kriittiset komponentit saavat aina mahdollisimman stabiilin ja puhtaan virransyötön. Hyvän hyötösuhteen ansiosta vahvistin ei hukkaa tehoja lämmöntuottoon vaan maksimaalinen määrä tuotetusta tehosta ohjataan järjestelmän kaiuttimien ohjaamiseen.

Alumiinista valmistettu tyylikäs kotelo

AMP-F2 ulkomitat on sovitettu useisiin muihin EverSolon tuotteisiin ja se jakaa pelkistetyn tyylikkään ulkomuodon ja vakuuttavan rakenteen muiden EverSolo tuotteiden kanssa. Kotelo on valmistettu alumiinista ja sen ominaisuudet on optimoitu myös äänenlaadun ehdoilla – kotelo toimii mm. lämmön johtimena joka auttaa pitämään komponenttien toimintalämpötilan optimaalisena ja toisaalta se estää tehokkaasti elektromagneettisten häiriöiden vaikutuksen vahvistimen piirisarjoihin. Tästä ominaisuudesta on hyötyä etenkin tilanteissa joissa samassa tilassa ja lähellä vahvistinta on useita muita elektronisia laitteita joiden virtalähteet yms voivat tuottaa häiriöitä. Tiivistettynä EverSolon kotelon materiaaleilla ja rakenteella on visuaalisten tekijöiden lisäksi myös tekninen merkitys.

Käytettävyys

AMP-F2 sisältää 5-12v trigger sisään- ja ulostulot. Tämä mahdollistaa vaivattoman ja toimintavarman On/Off ohjauksen muiden järjestelmän trigger lähdössä ja tuloilla valmistettujen komponenttien kanssa. Toisin sanoen, kun käynnistät musiikintoiston esim. EverSolo DMP-A6:ssa ohjaa se automaattisesti päätevahvistimen käynnistymään ja kun lopetat musiikintoiston ja DMP-A6 menee virransäästötilaan, asettaa se samalla myös päätevahvistimen kyseiseen tilaan.

Yhteenveto

Kokonaisuutena AMP-F2 on tehokas, erinomaisilla teknisillä arvoilla ja suorituskyvyllä varustettu vahvistin jonka hinta on hyvin kilpailukykyinen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Voidaan kytkeä niin stereo kuin mono tilaan.
  • Pelkistetyn tyylikäs ja mekaanisesti vakuuttava rakenne.

  • Erinomainen äänenlaatu ja hyvät tehoreservit hankaliinkin kaiutinkuormiin.

  • Vanhan linjan harrastajille kompakti koko voi aiheuttaa uskottavuus ongelman..

Lisätiedot

Tuotemerkki

Eversolo

Teho

2 x 145w RMS 8ohm. 2 x 250w RMS 4ohm

Taajuusalue

20-20000Hz (+/- 0.1dB)

Sisääntulot

Linjatasoiset (RCA&XLR). Trigger 3.5mm

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit), Trigger 3.5mm

Mitat

270 x 80 x 228mm (lev x kork x syv)

Paino

5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta