Gold Note PH-1000 -RIAA-levysoitinesivahvistin

12 000 

Kun vain paras on kyllin hyvä, Gold Note PH-1000 on erittäin laadukas ja supermonipuolinen levysoitinesivahvistin sinulle.

Poista

Kuvaus

Gold Note PH-1000

Gold Note PH-1000 on kaikkein edistyksellisin levysoitinesivahvistin, jonka olemme koskaan tehneet. 

PH-1000 on yksinkertaisesti paras levysoitinesivahvistin, jonka olemme koskaan luoneet. Se on uniikki esimerkki audiosuunnittelusta, innovatiivinen joka osa-alueella ja sataprosenttisesti tehty Italiassa. Ominaisuuksiin kuuluvat kuulokevahvistin, yli 40 korjauskäyrän esivalinta, neljä itse säädettävää korjauskäyrää ja lisävarusteena on saatavana myös A-luokassa toimiva linjatasoinen esivahvistin. Kiitos superrunsaan korjauskäyrävalikoiman, voit kuunnella mitä vain levyjä juuri kuten ne on tarkoitettu tai jopa muokata ekvalisointia säätämällä käsin kolmea pääparametriä. PH-1000 muuttaa LP-levyjen kuuntelun täysin ja avaa aivan uuden aikakauden levysoittimien soundissa.

Täydellinen sovitus äänirasialle

7 vahvistusasetuksella, 12 kuormitusvaihtoehdolla ja 6 kapasitanssivaihtoehdolla PH-1000 voi elää eksoottisimpienkin äänirasioiden kanssa täydellisessä synergiassa. Ja voit tehdä kaikki säädöt etulevyn SKC (Single Knob Control) -säätimellä vaikka lennossa samaan aikaan kun musiikki soi. Äänenlaatu pysyy aina parhaana mahdollisena, RIAA toimii täysin analogisesti. Käyttöliittymä on digitaalinen, mutta se on kokonaan erotettu signaalinkäsittelystä, joka tapahtuu puhtaan analogisesti. Kaikki toiminnot hoidetaan itseasiassa erilliskomponenteilla ja suljetuilla kytkimillä aina niin, että signaalitie on mahdollisimman lyhyt ja äänenlaatu ehdottoman loistava. Näin saadaan poimittua vinyylin signaalista pienimmätkin detaljit kuuntelijan nautinnoksi.

Maksimaalinen joustavuus

PH-1000:ssa on kolme erillistä sisääntuloa, kaksi RCA-liittimillä ja yksi XLR-liitännöillä. Lisäksi on yksi RCA-liitäntä ja yksi XLR-liitäntä, joita voidaan käyttää joko kuormitusplugien kanssa entistäkin tarkemman äänirasian kuormituksen säätöön tai linjasisääntuloina, jos PH-1000:n on valittu esivahvistintoiminta. Lisätoimintoina on kuulokeanto, stereo/monokytkin vaiheeenkäännöllä, vasemman ja oikean kanavan vaihto päittäin ja jyrinää poistava subsonic-suodin. Tässä se on, markkinoiden edistyksellisin levysoitinesivahvistin.

Korkealaatuiset komponentit

Laatu pidetään korkeimmalla mahdollisella tasolla läpikotaisin, alkaen alumiinisesta ultrajäykästä kotelosta, joka on tarkkuustyöstetty käytettävälle elektroniikalle ja jatkuen komponentteihin ja kytkentöihin, jotka käyvät tiukan laatutarkkailuseulan ja testauksen läpi. Yli 40 erilaista äänensävyn korjauskäyrää: RIAA, Capitol, Columbia/CBS, Deutsche Grammophon, Decca London USA, Decca London UK ja Decca Mono 78rpm, Epic, HMW, Mercury, RCA Victor, Philips, Elektra, L’Oliseau-Lyre, Parlophone ja muita. Jokaista korjauskäyrää voi vielä parantaa varta vasten tehdyllä tekniikalla, joka on saanut insipraationsa Neumann-levykaivertimesta taaten erinomaisen dynamiikan ja musikaalisuuden.

Kuulokeliitäntä

Voit nauttia lyhimmästä mahdollisesta signaalitiestä PH-1000:n kanssa, vain levysoittimesi ja kuulokkeesi. Yksi laite riittää siirtämään vinyylilevyn signaalin suoraan kuulokkeisiisi ilman ylimääräisiä komponentteja.

PH-1000:n käyttö on monen muun Gold Note -mallin tapaan sujuvaa SKC:llä eli Single Knob Control -nupilla, jota pyörittämällä ja painamalla hoidat kaikki säädöt ja valinnat selkeän yksinkertaisesti.

Halutessasi voit terästää PH-1000:n äänenlaatua entisestään ulkoisella PSU-1000 tai PSU-1250 -virtalähteellä ja jopa Tube-1006 tai Tube-1012 -putkipuskuriasteella. Niillä saat levyiltäsi maksimaalisen dynamiikan, erottelukyvyn, stereokuvan tarkkuuden ja musiikillisen realismin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Täyttää vaativimmankin musiikinkuuntelijan vaatimukset.

  • Yli 40 erilaista korjauskäyrää. RIAA, Mercury, Parlophone jne.

  • 7 vahvistusvaihtoehtoa, 12 kuormitusvaihtoehtoa ja 6 kapasitanssivaihtoehtoa. Lisäksi hienosäädettävissä kuormitusplugeilla.

  • Makea, selkeä ja hauska yhden nupin käyttöliittymä.

  • Tyylikäs ja erittäin jämerä rakenne, täysilevyinen kotelo.

  • Ei halpa ratkaisu, mutta maailman parhaisiin kuuluvat eivät koskaan ole.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Taajuusalue

20-20000Hz

Sisääntulot

3x stereo-RCA MM/MC, 2x stereo-XLR MM/MC

Lähdöt

Stereo-RCA, stereo-XLR ja stereo-XLR putkipuskuriasteelle.

Mitat

430 x 135 x 375mm (lev x kork x syv)

Paino

12 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Takuu

3 vuotta

B. B.
Australian Best Buys AV

“Tämä on todella ällistyttävä levysoitinesivahvistin, emme vieläkään oikein pysty uskomaan Gold Noten saavutusta todeksi. PH-1000 kuulostaa upealta ja lisäksi siinä on joka ikinen ominaisuus ja säätömahdollisuus, jota ikinä tarvitset. PH-1000 toimii myös poikkeuksellisen loistavana esivahvistimena ja kuulokevahvistimena. Mitä muutakaan voisimme sanoa kuin ehdottoman super, annamme arvosanaksi 10 / 10.”