Denon AVC-X6800H kotiteatterivahvistin

3 499 

Denon AVC-X6800H on 11-kanavaisella päätteellä ja 13-kanavaisella prosessoinnilla varustettu korkealaatuinen kotiteatterivahvistin.

Poista

Kuvaus

Denon AVC-X6800H

Denon AVC-X6800H 11.4 AV-vahvistin / 13.4 esivahvistin-prosessori, musta

Japanissa suunniteltu ja valmistettu AVC-X6800H käyttää 11.4-kanavaista vahvistinta, joka takaa tuntuvan audiokokemuksen. Dolby Atmos- ja DTS:X- sekä IMAX Enhanced- ja Auro 3D -toiminnoilla varustettu AVC-X6800H ympäröi suuremmatkin kuuntelutilat henkeäsalpaavalla 3D-äänellä. Sisäänrakennetun HEOS®:n avulla voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi langattomasti.

Uuden AVC-X6800H:n avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista jopa 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella. Teräväpiirtoinen ja helppokäyttöinen kuvaruutunäyttö nostaa käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle.

Ensiluokkainen, monoliittirakenteinen 11-kanavainen vahvistin: Tarkkuutta ja 205W teho kanavaa kohden tunnetun, luotettavan ja autenttisen Denon-äänenlaadun tuottamiseksi.

Puhdas esivahvistintila käytettävissä: AV-vahvistimesi voi toimia myös AV-esivahvistimena ulkoisille päätevahvistimille tai aktiivikaiuttimille. Esivahvistintila tarjoaa puhtaamman signaalipolun ja suuremman toleranssin signaalin leikkautumiselle poistamalla laitteen sisäiset päätevahvistimet käytöstä. Lisää joustavuutta tuo tiettyjen kanavien poiskytkentä, jotta voit käyttää AV-vahvistimen sisäänrakennettuja vahvistimia ei-kriittisten kanavien ajamiseen, mutta saat puhtaamman signaalipolun esimerkiksi pää- ja keskikanaville, joita vahvistetaan ulkoisella päätteellä.

Viimeisin HDMI-tuki: 7 edistyneellä HDMI-sisääntulolla ja 3 HDMI-ulostulolla, joissa on täysi HDCP 2.3 -tuki, voit yhdistää HDMI-lähteesi jopa 3 näyttöön eri huoneissa.

Hyödynnä parhaita 3D-ääniformaatteja: Nauti ympäröivästä 3D-äänestä Dolby Atmos, Dolby Atmos korkeusvirtualisoinnilla, DTS:X, DTS Virtual:X, DTS:X Pro ja Auro-3D -prosessoinneilla.

Parannettu HDMI-äänipaluukanavan (eARC) tuki: Yhdistä yhteensopiva televisio vahvistimen eARC HDMI -tuettuun HDMI-lähtöön, jotta kompressoimattomat ja objektipohjaiset 3D-ääniformaatit, kuten Dolby Atmos ja DTS:X, voidaan toistaa älykkäästi TV-sovelluksista suoraan AV-vahvistimeen.

Paras pelikokemus: 4K/120Hz läpiviennillä, muuttuvalla virkistystaajuudella (VRR), automaattisella alhaisella latenssimoodilla (ALLM) ja nopealla kuvasiirrolla (QFT) nautit pelikokemuksestasi uskomattomalla kuvanlaadulla ja mahdollisimman pienellä viiveellä.

Langaton striimaus suosituimmista musiikkipalveluista: Nauti kaikista suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music, TIDAL, Deezer ja monet muut. AVC-X6800H:n avulla voit myös nauttia musiikistasi AirPlay 2:n kautta, jolloin voit suoratoistaa suosikkikappaleitasi Apple Music -sovelluksesta.

Korkearesoluutioista äänen suoratoistoa Hi-Fi-harrastajille: Nauti suosikki Hi-Res -studiotiedostoistasi FLAC-, ALAC-, WAV- sekä DSD 2.8/5.6MHz -muodoissa.

Bluetooth-äänilähetin: Nauti suosikkiviihteestäsi Bluetooth-kuulokkeiden avulla myöhään illalla tai yhdessä heikentyneen kuulon omaavan perheenjäsenen kanssa. Tämä ominaisuus tukee sekä Bluetooth-toistoa erikseen, että samanaikaista toistoa kaiuttimien kanssa.

Palkittu Denon asennusapuri ja graafinen käyttöliittymä: Helppo ja intuitiivinen käyttöönottokokemus.

Audyssey MultEQ XT32 -kalibrointiohjelmisto: Tarjoaa lopullisen silauksen äänenlaatuun ainutlaatuisen kuunteluympäristösi ehdoilla.

IMAX Enhanced -tekniikka: Aito IMAX-elokuvateatterikokemus omassa kodissasi. Saavuta paras mahdollinen kotiviihteen taso IMAX Enhanced -tekniikalla, joka sisältää DTS:n uusimmat audioteknologiat, ja asettaa uuden standardin kotiteatterin kuvalle, äänelle, mittakaavalle ja selkeydelle. Näe selkeämpi ja kirkkaampi kuvanlaatu. Tunne kiehtova, sydäntä sykähdyttävä ääni ja koe premium-sisältö, jonka IMAX on digitaalisesti optimoinut.

Neljä subwoofer-lähtöä: Jopa neljä subwoofer-lähtöä tasoittaa matalia taajuuksia valtavasti. Ei ärsyttävää jumputusta tai puuttuvia taajuuksia,vaan voimakas ja huoneen täyttävä basso, joka saa suun virneeseen. Säädä subwoofer-asetukset mieltymystesi mukaan, kun useampi kuin kaksi subwooferia on kytketty. Valitse “Standard”, jos haluat tasaisesti jakautuneen bassotoiston. Valitse “Directional”, jos haluat tarkemmin suuntaavan bassotoiston, joka on integroitu saumattomasti kutakin subwooferia lähimpänä olevaan kaiutinkanavaan.

Audysseyn premium-luokan huonekorjaus
Optimoi äänikokemuksesi Audyssey MultEQ XT32 -ominaisuudella, joka mukauttaa äänentoiston yksilöllisen kuunteluympäristösi mukaan. Mukana toimitetulla mikrofonilla MultEQ XT32 mittaa ja analysoi kunkin kaiuttimen lähdön (myös subwooferit) korkeintaan kahdeksassa mittauspaikassa ja tuottaa tarkkoja digitaalisia suotimia, jotka optimoivat jokaisen kanavan taajuusbalanssin ja aika-alueen toiston. Audyssey Dynamic Volume tasoittaa häiritseviä äänenvoimakkuuden hyppyjä (kuten TV-mainokset), antamalla sinun kuunnella alemmilla tasoilla ja nauttia silti selkeästä vuoropuhelusta, musiikista ja efekteistä. Audyssey Dynamic EQ tarjoaa täyden kirkkauden kaikilla kuuntelutasoilla, ja Audyssey Low Frequency Containment käyttää edistyneitä psykoakustisia algoritmeja toimittaakseen täyteläisen taajuustasapainon, mukaan lukien syvän basson tunteen, häiritsemättä naapureita tai muita perheenjäseniäsi. Audyssey Sub EQ HT tarjoaa kunkin subwooferin yksilöllisen DSP-räätälöinnin kahden subwooferin järjestelmissä, jotta bassotoisto säilyy tarkkana ja ulottuu mahdollisimman alas. Lisäksi erikseen hankittava Audyssey MultEQ Editor -sovellus (ostettavissa sovelluskaupoista) antaa kokeneille käyttäjille mahdollisuuden siirtyä “konepellin alle” äänentoiston tarkempaa säätämistä ja mukauttamista varten. Sovellus on saatavana sekä iOS:lle että Androidille.

AVC-X6800H sallii kahden Audyssey-asetuksen tallentamisen ja sen jälkeen vaihtamisen lennossa, antaen sinulle vapauden säätää kuuntelukokemustasi sisällön tai kuunteluympäristön suhteen.

Dirac Live -huonekorjaus optiona
Äänentoistojärjestelmän ja huoneen vuorovaikutuksella on suuri vaikutus lopputulokseen. Dirac Live® Room Correction käyttää uusimpia patentoituja algoritmeja analysoimaan ja vähentämään huoneen vaikutusta ja parantamaan kaiuttimien suorituskykyä. Voit ostaa Dirac Live -lisenssin toiminnallisuuden avaamiseksi. Käy osoitteessa dirac.com/denon/ saadaksesi lisätietoja.

Denon AVR Remote -ohjaussovellus helpottaa käyttöä
Helppoa hallintaa takataskussasi majailevasta älylaitteesta. Ilmainen Denon AVR Remote iOS:lle ja Androidille tekee vahvistimen käytöstä entistä helpompaa. Säädä äänenvoimakkuutta, kytke vahvistin päälle tai pois, mykistä musiikki, vaihda lähdettä tai siirry HEOS:iin.

Liitännät:
HDMI tulot: 7x HDMI takana + 1x HDMI etupaneelin luukun alla
HDMI lähdöt: 1x eARC/8K, 2x 8K, 1x Zone 2 4K
Esivahvistinlähdöt (Pre-Out): 13.4 kanavaa (RCA, sisäiset vahvistimet kytkettävissä pois)
Zone 2 & Zone 3: Stereo-RCA-lähdöt tai sisäiset vahvistimet
Komponenttivideotulot: 1
Komposiittivideotulot: 2
RCA-analogitulot äänelle: 7 (+1 MM Phono-liitäntä)
Optiset tulot: 2
Koaksiaaliset tulot: 2
USB-liitäntä etupaneelissa
4x Subwoofer-ulostulo
Kuulokeliitäntä
Mikrofoniliitäntä (Audyssey)
Ethernet-liitäntä

Ääniominaisuudet:
Vahvistinkanavien määrä: 11
Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 205W
Teho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.05%, 2 kanavaa kuormitettuna): 140W / kanava
Kaiuttimien impedanssi 4 – 16 ohmia
Audyssey MultEQ XT32
Audyssey Sub EQ HT / Dynamic EQ / Dynamic Volume
DTS:X / DTS Neural:X / DTS HD Master / DTS:X Pro (myöhemmin ohjelmistopäivityksellä)
Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround
IMAX Enhanced

HDMI:
HDCP 2.3
8K/60Hz ja 4K/120Hz Ultra HD
4:4:4 Pure Color
High Dynamic Range (HDR10+)
Dolby Vision, HLG
3D ja BT.2020 läpivienti
HDMI-läpivienti standby-tilassa
eARC
Auto lipsync

Verkkotoiminnot:
Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
Tauottoman toiston tuki myös HD-musiikille
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 96/24
DSD 2.8MHz / 5.6MHz
AirPlay 2 audiostriimaus
Spotify Connect
Internet radio (TuneIn)
Denon HEOS ja AVR Remote App iOS ja Android laitteille
Audyssey editor app (lisämaksusta)
Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz ja Bluetooth vastaanotto sekä lähetys

Mitat (LxKxS): 434 x 167 x 389 mm
Paino: 15,6 kg
Takuu 24 kk

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Audysseyn paras huonekorjain.

  • Vahvistimen tehoreservit saattavat tulla vastaan hyvin suuria äänenpaineita tavoiteltaessa hankalampia kaiutinkuormia ohjattaessa. Tällöin mm. erillisen Emotiva päätevahvistimen lisääminen järjestelmään voi tulla kyseeseen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Mitat

434 x 167 x 389 mm

Paino

15,6kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta