Focal Utopia sankakuulokkeet

4 999  / kpl

Focal Utopia -kuulokkeet lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2016 ja ne kuuluvat edelleen maailman parhaiden kuulokkeiden joukkoon.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 1 -3 arkipäivää

Kuvaus

Focal Utopia

Focal Utopia sankakuulokkeet

Focalin Utopia-kuulokkeet, jotka lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2016, kuuluvat maailman parhaiden kuulokkeiden joukkoon. Jatkuvaa kehitystä vaaliva ranskalainen tuotemerkki, jolla on ainutlaatuinen akustiikan osaaminen, on antanut ikoniselle tuotteelleen uuden muotoilun ja lisännyt samalla akustisia parannuksia; tärkeimpinä uusi puhekela ja M-muotoiset ritilät korvakuppien sisällä. Kaikki Utopia-kuulokkeiden menestyksekkäät huipputeknologiat löytyvät edelleen tästä uudesta painoksesta, joka tuo sensaatiomaisen kuunteluelämyksen entistäkin hienostuneemmin ja tyylikkäämmin.
Uusi ilme ja uudistettu muotoilu
Uuden Utopian muotoilu on yhdistelmä maltillisuutta ja erottuvuutta. Focalin viimeisimpien avoimien (Clear Mg) ja suljettujen kuulokkeiden (Stellia, Celestee) estetiikkaa mukaillen, sekä korvakuppien ulko- että sisäpuolella oleva hunajakennomainen säleikkö antaa ainutlaatuisen ja huomattavan ilmeen.
Mustien kromirenkaiden lisäksi – jotka on nyt kiinnitetty sisäpuolelta, jotta ulkonäkö olisi entistäkin siistimpi – näissä kuulokkeissa otetaan käyttöön uudet muotoilukoodit, joita käytetään myös Focalin tulevissa Utopia-tuotteissa. Niistä “Yin & Yang”, joka esiintyy korvakupeissa, symboloi täydellistä tasapainoa muotoilun ja tekniikan välillä, jota nämä ranskalaiset huippuluokan kuulokkeet ilmentävät, samoin kuin elementtien moottoriyksikön musta ja punainen kaksoissäleikkö.

Focalin parhaat teknologiat

Focalin insinöörit jatkavat pyrkimystä täydellisyyteen kaikissa luomuksissaan, ja aloittavat uuden luvun näiden ikonisten kuulokkeiden historiassa. Keskeisenä parannuksena on uusi puhekela, joka koostuu kuparista – luotettavuuden parantamiseksi – ja alumiinista – keveyden lisäämiseksi. Tämä metalliseos tarjoaa tuoreen luonteen ääneen, joka antaa entistäkin neutraalimman ja voimakkaamman basson sekä pehmeämmän diskantin. Lisäksi korvakuppien sisällä olevat säleiköt ovat nyt M-muotoisia, jotka seuraavat elementtien kaarta, mikä parantaa lineaarisuutta ja lisää tarkkuutta.
Näiden innovaatioiden lisäksi uusissa Utopia-kuulokkeissa on edelleen kaikki se, mikä teki ensimmäisistä painoksista niin menestyksekkäitä, kuten täyden kaistan elementit, joissa on puhdasta berylliumia, M-muotoinen kupu ja täysin avoin tausta, mikä takaa hämmästyttävän aidon kuuntelukokemuksen täynnä neutraaliutta, dynamiikkaa ja läpinäkyvyyttä. Focalin yksinoikeudella patentoidut elementit toimivat ilman aktiivista tai passiivista korjausta 5 Hz:stä yli 50 kHz:iin. Kuulokkeet tuntuvat katoavan kokonaan, ja jäljelle jää äänisignaalin autenttinen toisto, joka on puhtaudessaan vertaansa vailla.
Ensiluokkaiset materiaalit, jotka on omistettu äänelle ja mukavuudelle
Utopia on valmistettu ensiluokkaisen hienostuneista materiaaleista. Uudet, taotusta, kierrätetystä hiilestä valmistetut haarukat ovat elegantit ja hyväntuntuiset, samalla kun ne tekevät kuulokkeista kevyemmät ja jakavat niiden painon tasaisemmin. Aitoa nahkaa olevat pääpanta sekä rei’itetyt memory foam -korvakupit tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja pehmeyttä. Ja lopuksi, poikkeukselliset kuulokkeet ansaitsevat huippuluokan lisävarusteet: Utopia toimitetaan keinonahkapakkauksessa, jossa on musta lämpömuovattu kangaspintainen kantokotelo ja kaksi high-fidelity-kaapelia (pituudet 3m ja 1,5m), joilla kuulokkeita voi käyttää kotona isomman vahvistimen kanssa tai mobiilikäytössä.  Lemo®-liittimet ja adapteri täydentävät kokonaisuuden.

Tekniset tiedot

Tyyppi Circum-aural, avoimet kuulokkeet
Impedanssi: 80 ohmia
Herkkyys: 104dB SPL / 1mW @ 1kHz
THD: <0,2 % @ 1kHz / 100dB SPL
Taajuusvaste: 5Hz – 50kHz
Elementit: 40mm puhdas beryllium ‘M’-muotoinen kupu
Paino: 490g
Mukana toimitetut tarvikkeet:
– 1 x 1,5 metrin kaapeli, jossa on 3,5 mm TRS Jack -liitin ja 2 x Lemo®-liittimet
– 1 x 3m kaapeli, jossa on 1 x balansoitu 4-pin XLR-liitin ja 2 Lemo®-liitintä
– 1 x Jack-sovitin, 3,5 mm naaras -> 6,35 mm uros
– kantolaukku (mitat: 25x24x12cm)
Takuu: 24kk

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tyylikäs ulkoasu.
  • Ilmava ja hienostunut soundi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Focal

Taajuusalue

5 – 50 000 Hz

Elementit

Dynaamiset 40mm kuuloke-elementit.

Paino

490 g

Takuu

2 vuotta