Meze Audio Empyrean ELITE kuulokkeet

4 000  / kpl

Meze Audio Empyrean ELITE on kuuloke hänelle, joka haluaa ihan kaiken irti käyttömukavuudesta, kestävyydestä ja tietysti äänenlaadusta.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 1 -3 arkipäivää

Kuvaus

Meze Audio Empyrean Elite

Kun tosiaan vain paras on kyllin hyvää – Meze Audio Empyrean ELITE

Meze Audio ei pysähdy tavoitellessaan äänenlaadun, mukavuuden ja kestävyyden ihanteellista liittoa, kun puhutaan huippuluokan kuulokkeista.
“ELITEN kohdalla olemme luoneet jotakin, joka murtaa kuulokkeiden suunnitteluun ja tekniikkaan liittyvät esteet sekä siirtyy uudelle taiteen ja kauneuden tasolle. Seuraten jo aiemmin onnistuneen kumppanuuden jalanjäljissä, yhdessä Rinaro Isodynamicsin kanssa onnistuimme ylittämään odotuksemme jälleen kerran, luomalla jotakin aikaa kestävää. Se ei ole massatuotantoa; se on käsityötä, joka herättää taianomaisen ihmeen ELITE-mallissa, tehden siitä jännittävän, ja nämä ovat arvoja, jotka valitsemme yhdenkään oikotien asemasta.” 
– Antonio Meze, Meze Audion johtava suunnittelija ja perustaja

ELITE vie Empyreanin arvostetun äänenlaadun entistäkin korkeammalle. Elementtien uusi Rinaro Parus® -kalvo on uuden polymeerikäsittelyn ansiosta entistä kevyempi ja suorituskykyisempi. Kompleksisen käsittelyn yhteydessä syntyvä kalvon kristallimainen mikrorakenne on höyhenenkevyt, mutta tarjoaa poikkeuksellisen jäykkyyden ja vakauden.

ELITE sisältää hengästyttävän määrän uutta ajattelua ja teknologiaa hämmentävän keveissä, uskomattoman kauniisti käsin tehdyissä ja ultramukavissa huippukuulokkeissa. Laadun tunnistaa jo alumiinista kuljetussalkkua avatessa. Kyynel puskee silmäkulmaan viimeistään siinä vaiheessa, kun laitat lempikappaleesi soimaan – näin tasapainoisen upeaa musiikkia moni ei välttämättä kuule eläissään.
Yli 30 vuoden tutkimus- ja kehitystyö johti Empyreanin kohdalla ensimmäisen isodynaamisen hybridi-asetellun elementin luomiseen. Meze Audio on jatkanut 2018 ilmestyneen Empyrean-kuulokkeen pohjalta elementin kehitystyötä yhdessä Rinaron kanssa. Tuloksena on yksi markkinoiden kevyimmistä ja edistyksellisimmistä tasomaisista magneettijärjestelmistä. Empyreania ja ELITEä varten suunnitellussa ainutlaatuisessa elementissä on edestakaiset spiraalin muotoiset puhekelat, joiden muoto mahdollistaa äänen kohdistamisen tarkemmin korvan luonnollisen muodon ehdoilla. Elementti kohdistaa tarkemman ääniaallon yli 10 kHz:n alueella parantaen äänikuvaa ja instrumenttien lokalisointia, vähentämällä ääniaaltojen heijastumia ja viiveitä.
Yksi monista innovatiivisista piirteistä liittyy magneettiseen korvatyynyn kiinnitykseen, joka hyödyntää elementin tuottamaa magneettikenttää tyynyn pitämiseksi paikallaan. Samalla rakenne ohjaa magneettikenttää takaisin elementtiin parantaen sen tehokkuutta, mutta kuulijaan kohdistuva magneetin hajakenttä jää pieneksi.
ELITEn korvakuppien alumiinisen ulkorangan viimeistelyn taso on omaa luokkaansa. Tämä ei toisaalta ole yllättävää, kun ottaa huomioon jokaisen kupin CNC-työstöön kuluvan ajan; yli 20 tuntia! Kuulokkeiden käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Patentoidut ripustussiivet laajentavat nahkaisen pääpannan kosketuspintaa lievittäen epämukavia painepisteitä.
Meze Audion keskeinen missio on luoda kestäviä tuotteita. ELITE ei tee tässä poikkeusta; helposti vaihdettavista korvatyynyistä korkean luokan materiaaleihin, jokainen osa voidaan tarvittaessa huoltaa tai vaihtaa.
Jokainen ELITE on valmistettu huipputaidokkaasti käsityönä Baia Maressa, Romaniassa.
RINARO ISOPLANAR® kalvo, uutta MZ3SE sukupolvea
Kalvon paino on vain 0,11 g (Empyrean 0,16 g), mutta sen aktiivinen pinta-ala on peräti 4650 mm².
Hybridi-magneettiasettelu
Neodyymimagneetit on sijoitettu erikoiseen muotoon symmetrisesti kalvon kummallekin puolelle. Järjestely takaa tehokkaan Isodynaamisen magneettikentän, jota tarvitaan koko kalvon pinta-alan tasaiseen aktivoimiseen.
Hybrid array -elementin edut
Kaksi itsenäisesti muotoiltua puhekelaa on yhdistetty samaan kalvoon, mikä takaa erottelevamman akustisen suorituskyvyn aina korvan sisäosiin asti. Yli 100 tuntia – siinä aika, joka kuluu jokaisen ELITE-elementin rakentamiseen alusta loppuun.
Harvinaisen puhdas toisto
Harmoninen kokonaissärö (THD) on alle 0,05% koko taajuusalueella. Häviävän pieni särö varmistaa toiston puhtauden lisäksi poikkeuksellisen rasittamattoman ja rennon kuunteluelämyksen.
Keveys
Elementtien poikkeuksellinen keveys auttaa pitämään kuulokkeiden kokonaispainon alhaisena, joten pitkätkin kuuntelutuokiot sujuvat ilman väsymystä.
Ergonominen muotoilu
Ergonomisesti muotoillut elementit sallivat myös äärimmäisen mukavan korvakupin ja pehmusteiden muodon.
Poikkeuksellinen taajuusvaste takaa täydellisen puhtauden ihmisen kuuloalueella
Taajuusvasteen yläraja on 112 000 Hz, bassoissa pudotaan aina 3 hertsiin. Tätäkin tärkeämpää on kuitenkin tarkkuus ja luonnollisuus, jolla jokainen mikrodetalji musiikista toistuu.
Korkea herkkyys
101db @ 1mw / 1kHz – korkea äänenlaatu ei vaadi kuulokevahvistimelta suurta antotehoa.
Tekniset tiedot
Elementin tyyppi: Rinaro Isodynamic Hybrid Array [MZ3SE] (edelleen kehitetty Empyreanin vastaavasta)
Korvakuppien rakenne : avoin
Taajuusvaste :  3 – 112 000 Hz
Impedanssi :  32 Ohm
Herkkyys: 101 dB (1 mW / 1 kHz)
Maksimi äänenpaine:  yli 130 dB
Harmoninen vääristymä (THD): alle 0,05% (koko taajuuskaistalla!)
Paino: 420 g
Takuu: 24 kk
Toimitussisältö: 2 paria korvatyynyjä (25mm hybridi nahka/alcantara ja 30mm pelkkä alcantara), 3m OFC-kaapeli 6,3mm stereoplugilla, aitoustodistus ja upea alumiininen säilytyssalkku.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Äärettömän luonnollinen ja erottelukykyinen ääni.
  • Klassisen tyylikäs ja sopivan näyttävä ulkoasu.

  • Ei muoviosia.

  • Herkkä ja kuormana helppo, mutta kuuloke on hyvin läpikuultava eli oheiselektroniikan laatu kyllä kuuluu.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Meze Audio

Taajuusalue

3 – 112 000 Hz

Elementit

Rinaro Isodynamic Hybrid Array [MZ3SE] (edelleen kehitetty Empyreanin vastaavasta)

Paino

420 grammaa

Takuu

2 vuotta

Väri

Musta/hopea