17 %
17 %
17 %
17 %

Genelec 8331 SAM -aktiivikaiutin

2 538 2 099  / kpl

Genelec 8331 on kompakti 3-tie tarkkailukaiutin jossa on tuki Genelecin SAM-huonekorjaimelle.

Poista

Kuvaus

Genelec 8331 SAM -aktiivikaiutin

Kompakti monitaituri.

Mikäli tarvitset poikkeuksellisen tarkan äänikuvan, kompaktin kotelokoon ja matalille taajuuksille ulottuvan rasittamattoman äänentoiston, The Ones –tuoteperheen aktiiviset tarkkailukaiuttimet ovat täydellinen ratkaisu. Tuotteet ovat akustisesti koaksiaalisia ja ne toimivat lähes täydellisenä pistesäteilijänä, mikä mahdollistaa erittäin lyhyen minimikuunteluetäisyyden ja laajan kuuntelualueen. Malliston kaiuttimissa lukuisat tekniset innovaatiot yhdistyvät ympäristöystävällisiin valmistusmenetelmiin ilman kompromisseja.

The Ones –tuoteperheen tarkkailukaiuttimet tuottavat erittäin luonnollisen äänikuvan sekä taajuustasapainon ja tästä johtuen kuunteluväsymystä aiheutuu perinteisiin tarkkailukaiutinjärjestelmiin verrattuna poikkeuksellisen vähän. Näin ollen voit työskennellä entistä pidempiä aikoja ja voit tehdä nopeampia miksauspäätöksiä luotettavammin. Kaiuttimet tarjoavat vakaan suuntaavuuden hallinnan poikkeuksellisen laajalla taajuuskaistalla kaiuttimen koko etulevyn kattavan Directivity Control Waveguide (DCW™) –suuntaimen ja etulevyn taakse symmetrisesti aseteltujen bassoelementtien ansiosta. The Ones –tuoteperheen tarkkailukaiuttimia voidaan käyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa.

8331 on täydellinen tarkkailukaiutin kriittiseen ultralähikenttäkuunteluun. Erittäin kompakti, akustisesti koaksiaalinen ja lähes täydellisenä pistesäteilijänä toimiva kaiutin mahdollistaa lyhimmillään vain 40 cm kuunteluetäisyyden. Kotelon koko mahdollistaa monipuoliset sijoitusmahdollisuudet myös pienissä kuunteluympäristöissä. 8331 on maailman pienin koaksiaalinen kolmitietarkkailukaiutin.

8331:n huippuluokan akustiset innovaatiot sekä Genelec Smart Active Monitor (SAM™) –teknologia mahdollistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen jopa erittäin haastavissa akustisissa ympäristöissä. Käyttämällä kymmenien vuosien studioakustiikkakokemukseen pohjautuvia Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) –ohjelmistoa ja Autocal™ -automaattikalibrointia, huoneen aiheuttamien haitallisten vaikutusten kompensoiminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompakti koko tekee kaiuttimen sijoittelusta ja sisustukseen sovittamisesta helpompaa.

  • Erotteleva, dynaaminen ja selkeä sointi.

  • Optiona saatavalla GLM paketilla kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

  • Pieni koko rajoittaa kaiuttimen maksimiäänenpainevaroja ja bassotoiston ulottuvuutta ja voimaa. Malli soveltuu parhaiten kohtuu äänenvoimakkuudella tehtyyn kuunteluun.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

45 – 37 000 Hz

Teho

72w bassolementit, 36w keskiäänet ja diskantti.

Sisääntulot

1 x XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), 2 x RJ45 ohjaussignaali

Elementit

3.5" koaksilaalielementti (keskiäänet + diskantti), 2 x 5 1/8 x 2 5/8 bassolementit.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

305 x 189 x 212 mm (kork x lev x syv)

Paino

6.7 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen, Harmaa

Takuu

5 vuotta