20 %
20 %
20 %
20 %

Gold Note PA-10 päätevahvistin

1 800 1 440 

Gold Note PA-10 on premium-luokan High End vahvistin kompaktissa koossa joka jaksaa ajaa hankaliakin kaiutinkuormia.

Poista

Kuvaus

Gold Note PA-10

Gold Note PA-10 on kompakti päätevahvistin jonka mitat tekevät siitä kevyen elementin myös sisustuksen ja sijoittelun näkökulmasta. PA-10 kykenee tuottamaan 2 x 150w jatkuvan tehon 4ohm kuormaan, 2 x 75w 8ohm kuormaan tai voit sillata vahvistimen ja käyttää sitä monopäätteenä jolloin teho tuplaantuu mono kanavaa kohden. PA-10 toistaa musiikin pienet yksityiskohdat tarkasti ja läpikuultavasti sortumatta elottoman kliiniseen ja kuivaan sointiin. Säädettävällä vaimennuskertoimella voit vielä hienosäätää vahvistimen sovitusta omiin kaiuttimiisi ja mieltymyksiisi sopivaksi. PA-10 on todellinen High End vahvistin jonka äänenlaatu ei jätä kylmäksi kriittisempääkään kuuntelijaa.

Yhdistä PA-10 esimerkiksi Gold Note DS-10 striimeri/DAC/kuulokevahvistin/etuvahvistin yksikköön ja käytössäsi on hyvin kompakti ja julmetun kauniisti soiva kokonaisuus jonka kautta toistat musiikit niin suosituimmista netin suoratoistopalveluista kuin TV-ohjelmistakin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Vahvistimen vaimennuskerrointa voidaan säätää. Valitse mieleisesi asetus omien kaiuttimiesi ja mieltymystesi pohjalta.

  • Pelkistetyn tyylikäs ja mekaanisesti vakuuttava rakenne.

  • Palkittu äänenlaatu ja hyvät tehoreservit hankaliinkin kaiutinkuormiin.

  • Vanhan linjan harrastajille kompakti koko voi aiheuttaa uskottavuus ongelman..

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Teho

2 x 75w RMS 8ohm. 2 x 150w RMS 4ohm, 1 x 300w 8 ohm, 2 x 600w 4 ohm.

Taajuusalue

20-20000Hz (+/- 0.1dB)

Sisääntulot

Linjatasoiset (RCA&XLR).

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit), XLR ulos.

Mitat

200 x 80 x 260mm (lev x kork x syv)

Paino

5 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Takuu

3 vuotta

FairAudio

“Gold Note PA-10 on kaikinpuolin hauska kuunneltava, se vetää sinut syvälle musiikkiin.. äänenlaatunsa puolesta Gold Note voisi maksaa enemmänkin.”

” Tämä vahvistin tarjoaa reilusti vääntöä ja voimaa – henkilöt jotka omistavat ison kuunteluhuoneen tai teho nälkäiset kaiuttimet voivat yksinkertaisesti ostaa kaksi vahvistinta ja kytkeä ne monoksi. Säädettävä vaimennuskerroin on lisä karkki joka mahdollistaa soinnin hienosäännön kytketyn kaiuttimen tai toistettavan musiikin mukaan.”

Lue testi tästä.