UUTUUS

Emotiva BasX A2

699 

Emotiva BasX A2 -stereovahvistin tarjoaa entistäkin paremmin tehoa todellisiin kaiutinkuormiin, etenkin pitkäkestoisiin bassojysähdyksiin on nyt entistäkin paremmin voimaa. Erinomainen hinta-laatusuhde.

 

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 63,85  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 766,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva BasX A2

Palkitusta edeltäjästään oleellisesti parannettu – Emotiva BasX A2

Emotiva BasX A2 on A-300-mallista edelleen kehitetty tehokas stereopäätevahvistin. Jo A-300 kesti vertailun huomattavasti kalliimpiin kilpailijoihin. Nyt etenkin virtalähde on lähempänä XPA-sarjan virtalähteiden suorituskykyä ja se parantaa äänenlaatua entisestään. Emotiva BasX A2 syöttää tehoa 160 W per kanava 8 ohm kuormaan ja 250 W per kanava 4 ohm kuormaan. Oleellinen ero verrattuna A-300:n on se, että etenkin 4 ohm kaiutinkuormaan BasX A2 pystyy syöttämään maksimitehoa pidempään eli kovimmatkin bassorevittelyt sujuvat kontrolloidusti ja iskevästi, toisin sanoen aidommin ja luonnollisemmin.

Ero numeroina A-300:n ja A2:n välillä kertoo hyvin vähän siitä, miten paljon kykenevämmältä ja uskottavammalta BasX A2 kuulostaa. Vahvistinta ei ole suunniteltu toimimaan optimaalisen kauniisti vain testipenkissä vaan mahdollisimman hyvin oikeassa elämässä todellisten kaiutinkuormien kanssa. Järeästä rakenteesta huolimatta BasX A2 on sirolinjainen ja helposti sovitettavissa hifikalusteisiin. Tukeva teräskotelo yhdessä riittävän paksun alumiinisen etulevyn kanssa on elektroniikalle toimintavarma ja ulkonäöllisesti uskottava korkeatasoisen vahvistimen perusta.

Emotiva BasX A2 on klassinen laadukas stereovahvistin parhaimmillaan. Virtalähde perustuu entistäkin järeämpään rengassydänmuuntajaan ja aiempaa suurempiin suotokondensaattoreihin,  jotka pystyvät syöttämään huomattavan paljon virtaa ja pitkiä aikoja. AB-vahvistinkytkentä ja  lyhyt signaalitie tarjoavat puhdasta, rasittamatonta, iskevää, elävää ja innostavaa ääntä. Halutessasi BasX A2 kytkeytyy automaattisesti päälle aina havaitessaan sisään tulevan signaalin.

Erinomainen vahvistin erinomaisella hintalaatusuhteella.

Andrew Robinson Reviews the BasX A2 and A7 Amps! – Emotiva Audio Corporation

Klikkaa testiraporttiin tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Jämäkkä mekaaninen rakenne ja korkealaatuiset komponentit kautta linjan.

  • Suuri vaimennuskerroin – hankalammatkin kaiuttimet pysyvät hyvin kontrollissa.

  • Dynaaminen ja hyvin rullaava sointi.

  • Saatavana vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Teho

2 x 250W RMS 4 ohm / 2 x 160W RMS 8 ohm.

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz (+/- 0.07 dB)
10 – 80 000 Hz -1.8 dB

Sisääntulot

Linjatasoiset RCA. Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset. Trigger lähtö 12v.

Mitat

432 x 102 x 394 mm (lev x kork x syv)

Paino

11.5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta