Gold Note PST-10 levysoittimen virtalähde

1 100  / kpl

Gold Note PST-10 takaa mahdollisimman stabiilin jännitteen levysoittimesti moottorille ja siten puhtaimman pohjan musiikille.

Poista

Kuvaus

Gold Note PST-10

Vieläkin vakaamman vinyyliäänen puolesta – Gold Note PST-10

Gold Note PST-10 tuo parannuksen valmistajan levysoittimiin. LP-levyn uran leveys on samaa suuruusluokkaa ihmisen hiuksen kanssa ja moderni äänirasia pystyy lukemaan informaatiota, joka on urassa tuhannesosa hiuksen paksuudesta. On selvää, että erittäin pienet häiriöt ovat kuultavissa ja yksi oleellinen osa korkealuokkaista LP-äänentoistoa on levyn absoluuttisen vakaa pyörintänopeus.

Varta vasten suunnitellut kaksinkertaiset induktiiviset kuristimet ja analogiasteen suodatus poistavat jännitteestä kaikki mahdolliset häiriökomponentit ja aaltoilun. Kaksoiskuristin-teknologia suojaa erinomaisesti sähköverkon epäpuhtauksilta ja varmistaa ehdottoman optimaalisen toimintaympäristön levysoittimen pyöritysmoottorille.

PST-10 perustuu nelinkertaiseen syöttöjännitteen suodatukseen neljällä erittäin pienikohinaisella jänniteregulaattorilla. Virtalähde käyttää neljää erillistä muuntajaa, joista kolme on varattu virransyötölle ja neljäs induktiiviseksi suodattimeksi. Optimaalisen toiminnan varmistamiseksi PST-10:n mukana tulee 1,5-metrinen hopeinen virtakaapeli.

Linkki valmistajan tuotesivulle. 

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Vakain käyttöjännite Gold Note -levysoittimille.

  • Erittäin tehokas häiriöiden suodatus verkkojännitteestä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Lähdöt

Stereo RCA ja stereo XLR.

Tulot

2kpl levysoitin MM/MC-äänirasialla sekä lisävirtalähde.

Mitat

200 x 80 x 260mm (lev x kork x syv)

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Takuu

3 vuotta