Testimenestyjä

Gold Note PH-5 RIAA-korjain-MM-MC-levysoitinesivahvistin

950  / kpl

Gold Note PH-5 0n kohtuuhintainen ja erinomaisen laadukas RIAA-korjain monipuolisilla säädöillä. Puhtaan analoginen signaalitie ja selkeä digitaalinen käyttöliittymä.

 

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 14-21 arkipäivää

Kuvaus

Gold Note PH-5

Gold Note PH-5 – highend-RIAA kohtuuhinnalla

PH-5 on Gold Noten tuorein RIAA-korjain eli levysoitinesivahvistin. PH-5 on tehty samalla tavalla laadultaan erinomaiseksi ja hintaansa nähden loistavan kuuloiseksi kuin PH-10- ja PH-1000-mallit. PH-5 tarjoaa vain todella hyvän RIAA-korjaimen oleellista edullisemmalla hinnalla kuin aiemmin oli mahdollista.

Goln Note PH-5:Ssä on tulo yhdelle levysoittimelle RCA-liittimillä ja se tukee sekä MM- että MC-äänirasioita. Samoin kuin PH-10:ssä ja PH-1000:ssa myös PH-5:ssä on useita eri korjauskäyriä (RIAA, Decca London ja American Columbia, kaikkiin myös Enhanced-optio) ja myös kuormitus- ja vahvistussäädöt varmistamassa, että levysoitinesivahvistin on mahdollisimman joustavasti ja monipuolisesti sovitettavissa monenlaisiin äänirasioihin. Näin PH-5 istuu erinomaisesti hyvin moneen erilaiseen järjestelmään oheislaitteiden merkeistä ja malleista riippumatta.

Analoginen sydän ja selkeän täsmällinen digitaalinen käyttöliittymä

PH-5 on ensimmäinen Gold Note tuote kosketusnäytöllä. Kaikki asetukset ovat helposti käsillä ja muokattavissa kiitos innovatiivisen ja hyvin käyttäjäystävällisen näytön kautta. Säädöt toimivat reaaliaikaisesti eli kuulet muutoksen samantien musiikissa kun olet asetusta muuttanut.

PH-5-levysoitinesivahvistin on suunniteltu perustasta asti uusiksi, jotta kaikki elektroniikka on saatu yhdelle piirilevylle. Digitaalinen käyttöliittymä on yhdistetty täysin analogiseen signaalitiehen. Signaalitiellä käytetään diskreettejä audiofiilitasoisia komponentteja ja suljettuja pölytiiviitä releitä. Signaalitie on optimoitu mahdollisimman lyhyeksi äänenlaadun maksimoimiseksi ja kaikkien häiriöiden minimoimiseksi.

Kaikki etupaneelissa tehtävät asetukset kytketään signaalitielle releillä ja näin PH-5 tarjoaa puhtaasti analogisen reitin äänirasialta soljuvalle musiikille piirtäen musiikin pienimmätkin nyanssit selkeästi esille.

Joka äänilevylle oma korjauskäyrä

Koska kaikkia äänilevyjä ei ole tehty RIAA-korjausta käyttäen, PH-5 antaa käyttäjän valita oleellisimmista korjauskäyristä: RIAA, DECCA LONDON JA AMERICA COLUMBIA. Kiitos Georg Neumannin (kuuluisan Neumann kaiverruskoneen valmistaja) tuoman inspiraation, jokaisesta korjauskäyrästä voidaan valita Enhanced-vaihtoehto, joka venyttää taajuuskaistan 50 kilohertsiin asti. Tämä parantaa entisestään tilatoistoa, dynamiikkaa ja resoluutiota kun tarve sille on.

Jotta PH-5:n suorituskyky saadaan varmistettua, valmistaja suunnitteli sille erillisen ulkoisen induktiivisen virtalähteen. Näin musikaalinen realismi, dynamiikka ja äänikentän aito kolmiulotteisuus ovat varmasti parhaalla mahdollisella tasolla.

Testimenestyjä

Gold Note PH-5 on varsin tuore tulokas (v. 2023) mutta ensimmäisiä testejä on alkanut ilmestymään kansainvälisessä lehdistössä ja internet julkaisuissa. Testitulokset ovat olleet mairittelevia, mutta lopullinen soveltuvuus omiin mieltymyksiin ja oheislaitteistoon paljastuu toki vain itse laitteita testaamalla. Testejä lukemalla voi kuitenkin saada käsityksen tuotteiden ominaisuuksista ja yleisestä soinnista. Ohessa otteita muutamista testeistä.

HifiPlus – Englanti

“Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö PH-5 olisi jälleen yksi luokkansa johtavista tuotteista Gold Notelta… Suhteellisen pieneksi Firenzeläiseksi yritykseksi (30 työntekijää), Gold Note jatkaa erinomaisten tuotteiden julkaisuja jotka eivät ole pelkästään ominaisuuksiltaan hyvin kattavia, vaan ne ovat myös tyylikkäitä… voin antaa PH-5:lle vain korkeimman mahdollisen suositukseni. Bravissimo Gold Note.”

Lue testi klikkaamalla tästä.

Pääominaisuudet

ANALOGUE INPUT
1x RCA stereo MM/MC

INPUT SENSITIVITY
0.1mV MC up to 10.0mV MM

INPUT IMPEDANCE
9 options [10Ω, 22Ω, 47Ω, 100Ω, 220Ω, 470Ω, 1000Ω, 22kΩ, 47kΩ]

GAIN
MM= 40dB
MC= 60dB
with 4 options [0dB, + 3dB, ± 6dB]

CAPACITANCE (MM ONLY)
220pF

OUTPUT IMPEDANCE
50Ω

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Musiikkiin ja esitykseen hienosti ohjaava luonne, miellyttävä kuunnella.

  • Kolme eri korjauskäyrää ja jokaiselle normaali- ja enhanced-valinta.

  • MM 40dB ja MC 60dB vahvistus sekä neliasentoinen vahvistuksen hienosäätö.

  • Selkeä ja intuitiivinen kosketusnäyttö

  • Tyylikäs ja jämerä rakenne.

  • Ei halvin ratkaisu, mutta äänenlaatunsa ja ominaisuuksiensa ansiosta vähintään hintansa arvoinen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Lähdöt

Stereo RCA ja stereo XLR.

Tulot

Levysoitin MM/MC-äänirasialla ja virtalähde.

Mitat

200 x 80 x 260mm (lev x kork x syv)

Paino

1,2 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta