GrandView Cyber Tab Tensioned Motorized

Alk. 1 999 

Moottorilla varustettu valkokangas jossa lisäksi kankaan suorana pitävä pingotus järjestelmä.

Poista

Kuvaus

GrandView Cyber Tab Tensioned Motorized

Moottorilla varustettu valkokangas jossa lisäksi kankaan suorana pitävä pingotus järjestelmä. Valkoisen kotelon ansiosta se soveltuu suurimpaan osaan huoneita erinomaisesti. Kankaan laskeminen käy helposti joko vakiona tulevalla kaukosäätimellä tai erillisen kaapeloitavan trigger sisääntulon kautta käytettäessä projektoria tai AV-vahvistinta jossa on erillinen trigger lähtö. Kankaaseen on optiona saatavissa myös langaton trigger mokkula joka tunnistaa milloin projektorisi käynnistyy ja lähettää tällöin kankaalle käskyn laskeutua alas, kun projektori sammutetaan lähettää mokkula jälleen kankaalle käsky nousta ylös. Itse heijastuspinta on sävyltään neutraalin valkoinen ja sen gain arvo on 1.0

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hiljaisella moottorilla varustettu kangas on vaivaton ja käyttäjäystävällinen tapa toteuttaa suuri heijastuspinta esim olohuoneisiin.

  • Värineutraali ja pintarakenteeltaan 4K yhteensopiva heijastuspinta.

  • Pingotusjärjestelmä ehkäisee kankaan aaltoilua ja reunojen sisäänpäin käpertymistä – seikkoja joista suurin osa ilman pingotusta varustetuista valkokankaista ikääntyessään kärsii.

  • Ei paras valinta heijastuspinnaksi tiloissa joissa on runsaasti hajavaloa tai vaaleita valoa heijastavia pintoja. Mikäli huoneessa on paljon hajavaloa ikkunoista tai seinät ovat hyvin vaaleat ja tavoitteena on saavuttaa maksimaalinen kontrastitoisto, niin suosittelemme tutustumista erillisiin valoisten tilojen kankaisiin. Nämä ovat tosin järjestäen merkittävästi kalliimpia, mutta tarjoavat vastapainona huomattavasti paremman kontrastitoiston..

Lisätiedot

Tuotemerkki

GrandView

Heijastuspinta

Mattavalkoinen

Kuvasuhde

16:9

Mitat

92" / 203×114 cm, 100" / 221 x 124 cm, 106" / 235 x 132 cm, 120" / 266 x 149 cm