Premium

ScreenExcellence Discovery akustisestiläpäisevä valkokangas

Alk. 2 190 

Markkinoiden parhaalla akustisestiläpäisevällä heijastuspinnalla varustettu kehikkokangas.

Poista

Kuvaus

ScreenExcellence Discovery

Parasta vaativalle – Screen Excellence

Markkinoiden parhaalla akustisestiläpäisevällä heijastuspinnalla varustettu kehikkokangas kohteisiin jossa vaaditaan parasta niin kuvan- kuin äänentoistolta. Värineutraali kudottu heijastuspinta jonka tekstuuri on niin hienojakoinen, että tätä kangasta on hyvin vaikea tunnistaa akustisestiläpäiseväksi kankaaksi edes läheltä katsottuna, 0.98 gain edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä jonka lisäksi heijastuspinta on luonnollisesti värineutraali. NeoS heijastuspinnan akustinen vaimennus jää alle 1dB:n. Lukuisat studiot niin Suomessa kuin ulkomailla ovat valinneet käyttöönsä ScreenExcellencen kankaan sen erinomaisten ominaisuuksien johdosta. Kun haet luokkansa parasta akustisestiläpäisevää kangasta on vastaus tässä.

Lue lisää korkealaatuisten läpäisevien kankaiden eduista täältä. 

Tekninen dokumentti kankaiden ominaisuuksista täältä.

Vertaa ja totea itse

Screen Excellence ei toki ole markkinoiden ainut akustisestiläpäiseviä kankaita valmistava taho, mutta testeissämme emme ole löytäneet kokonaisuutena parempaa heijastuspintaa kuin Screen Excellencen NeoS. Asiakkaamme ovat verranneet kyseistä heijastuspintaa lukuisten muiden valmistajien kilpaileviin tuotteisiin ja kerta toisensa jälkeen NeoS on osoittautunut kokonaisuutena parhaaksi, joskaan ei aina halvimmaksi.

Saimme juuri vaihdossa erään asiakkaan Image Screens Germanyn akustisestiläpäisevän kehikkokankaan josta asiakas oli maksanut maahantuojalle 2500€. Vastaavan hintainen Screen Excellence tarjosi paremman gainin, jonka ansiosta kuvasta saatiin dynaamisempi ja elävämmän oloinen etenkin HDR materiaalilla. Toiseksi NeoS tarjosi myös tiheämmän kudoksen, seikka joka parantaa ennestään kuvan terävyyttä ja yhteensopivuutta aina 8k resoluutioita kohden kuljettaessa. Kolmanneksi kankaan kehikon laatu ja yleinen jämäkkyys olivat pari kertaluokkaa parempi ScreenExcellencen kankaassa, osat jotka olivat muovia Image Screens kankaassa, olivat metallia Screen Excellencen tapauksessa. Yleinen laatuvaikutelma oli siis selkeästi parempi ScreenExcellencessä kuin vastaavasti hinnoitellussa Image Screens kankaassa. Heijastuspintana Image Screens kankaassa oli valmistajan BS65K kudottu kangas.

Asiakkaan omat kommentit olivat kankaiden erosta paljon puhuvat – “tuo kehikkohan on ihan eri luokkaa.. kuvassahan on selkeä ero ScreenExcellencen eduksi”.

Screen Excellence vs Image Screens

Yllä olevassa kuvassa Screen Excellence NeoS heijastuspinta vasemmalla ja Image Screens oikealla.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kiinteään kehikkoon pingotettu kangas pysyy suorana vuosien käytönkin jälkeen.

  • Värineutraali ja pintarakenteeltaan 4K yhteensopiva heijastuspinta, jonka vaikutus kaiuttimen vasteeseen on minimaalinen – alle 1 desibeli.

  • Jämäkkä mekaaninen rakenne.

Lisätiedot

Tuotemerkki

ScreenExcellence

Heijastuspinta

Mattavalkoinen akustisestiläpäisevä. Vaimennus alle 1dB.

Kuvasuhde

16:9, 2:35:1

Kuvapinta-alan leveys:

2286mm, 2540mm, 2794mm, 3048mm, 3302mm, 3556mm