Konto Torro akustiikkalevyt 24 kpl 300 x 300 mm

300 

Konto akustiikkalevyt on tehty pintaturpeesta ja ne ovat pitkäikäisiä, kierrätettäviä, luonnonmukaisia, turvallisia ja tehokkaita. Konto Torro tehtiin alunperin Tukholman Furniture & Light -messuille.

 

Poista

Kuvaus

Konto Torro akustiikkalevy

Konto Torro akustiikkalevyt

Konto-akustiikkalevy tarjoaa luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Akustiikkatuotteemme tuovat palasen luontoa sisätiloihin poistamaan kaikua – lisäämään viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla.

Alkuperäinen Torro -akustiikkateos syntyi, kun Tukholman 2017 Furniture & light -messuille piti löytää uuteen tuotteeseen kolme toisiinsa sopivaa värisävyä. Värit poimittiin vanhasta valokuvasta ja teoksessa toistuvat Välimeren sävyt Sardinian rannoilta.

Alkuperäisteoksen sävyt Sardinian rannoilta (kuvassa ylhäältä alas):

hyvin vaalea turkoosi – RAL 200 90 05
tumma turkoosi – RAL 210 50 20
vaalean sininen – RAL 190-2

-levyjen paksuus  20 mm (12 kpl) ja 30 mm (12 kpl)
-äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
-M1-luokitus
-homehtumaton
-kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään

Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi. Akustointimateriaalimme on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Se on lisäksi myös hyvä lämmöneriste, ja sitä voi leikata. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen elävään ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Akustiset tuotteemme ovat tästä syystä turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu Työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.

Olemme kehittäneet pintaturpeesta uusia ainutlaatuisia tuotteita, joita kukaan muu ei valmista maailmassa. Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua, jonka voi asentaa seinälle, kattoon tai jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Saat meiltä kodin, toimiston, päiväkodin tai koulun akustiikan parantamiseksi turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon, joka on tehty luonnonmateriaalista.

Lisätietoja klikkaamalla tästä valmistajan sivuille.

Vaimennuslevyjen selkeimmät sijoituspaikat hifikäytössä ovat ensimmäisten heijastusten kohdat seinillä ja katossa. Varo käyttämästä liikaa ohuita vaimennuslevyjä, paras akustiikka saadaan hyödyntämällä oikea määrä sopivia vaimentimia, bassoansoja ja diffuusoreita oikeissa paikoissa. Kysy neuvoa, jos olet epävarma oman tilasi optimaalisesta akustoinnista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vaimennus keskialueella ja diskantilla

  • Kestää kosteutta ja on homehtumaton.

  • Ohuen levyen vaimennus ei yletä bassoille, jos asennus on suoraan seinää vasten.

  • Turvelevy ei kestä fyysistä rasitusta murenematta pinnastaan.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Konto

Mitat

300 x 300 x 20 12 kpl ja 300 x 300 x 30 mm 12 kpl

Viimeistely

Meri, Harmaasävyt