Ideaali PET 25 mm akustiikkalevy

99  Setti

Ideaali PET akustiikkalevy on turvallinen, tehokas ja helppo tapa tehdä arjestasi miellyttävämpää ja repiä kaikki irti hifilaitteistosi äänenlaadussta.

Poista

Kuvaus

Ideaali PET akustiikkalevy

Hyvässä akustiikassa on miellyttävää elää, viihtyä ja tehdä töitä. Haarukan putoaminen kovalle pinnalle, lasten innostuminen tai naapurin tuuletus voittomaalin hetkellä eivät hyvässä akustiikassa satu korviin, huonossa sattuvat. Rauhallinen ääniympäristö auttaa myös keskittymään opiskeluun ja työntekoon. Huolella rakennettu hifi- tai kotiteatterijärjestelmäsi ei sekään paljasta kuin osan kyvyistään, jos huoneen akustiikka on kova ja kaikuisa. Asiallinen perushifi voi hyvässä akustiikassa jopa soida selvästi paremmin kuin raskaan sarjan highend-laitteisto huonossa akustiikassa.

Ideaali PET -akustiikkalevy on kierrätettyjen juomapullojen PET-muovista valmistettu kestävä, ekologinen, turvallinen ja tehokas tapa tehdä tilastasi akustisesti miellyttävä. Ideaali PET kestää hyvin elämän kolhuja, se ei murene eikä halkeile. Ideaali PET kestää myös hankausta ja kosteutta. Materiaalin turvallisuuden ansiosta voit asennusväsyn iskiessä vaikka nukkua alasti ihanan lämpimältä tuntuvan akustiikkalevyn päällä.

Levyt ovat maalattavissa eli niille voi tulostaa halutun kuvan, värisävyn tai kuvion ja voit maalata niitä itse. Käytännössä voit imitoida Ideaali PET -levyillä lähes mitä vain pintaa. Akustiikkalevyt voivat olla huomaamattomasti häviäviä tai reippaasti esille nousevia. Mikäli maalaat akustiikkalevyt itse, vältä tukkimasta koko pintaa paksulla maalikerroksella – se heikentää vaimennuskykyä keskialueella ja diskantilla. Levyjä voi leikata itse terävällä veitsellä haluttuun kokoon ja muotoon, tai vesileikata tarkasti yhtä hyvin lapsesi sivuprofiilin kuin firmasi logonkin muotoon.

Jos pystyt asentamaan Ideaali PET -akustointilevyn oman paksuutensa etäisyydelle kovasta pinnasta, saat venytettyä sen vaimennuskykyä kokonaisen oktaavin alemmas. Isojen pintojen vaimennus liian ohuilla akustointilevyillä voi tehdä huoneesta epäluonnollisen kuuloisen poistamalla korkeiden äänien jälkikaiunnan ja jättämällä muun äänialueen lähes koskemattomaksi. Mitä paksumpi vaimennin on, sitä laajemmalla taajuuskaistalla se vaimentaa merkistä ja materiaalista riippumatta.

Kiinnitykseen on useita eri vaihtoehtoja: tarra, magneettikiinnitys, liimaus ja ruuvikiinnitys. Kysy meiltä omaan käyttötarkoitukseesi sopivin kiinnitystapa Ideaali PET -akustiikkalevyille ja pyydä tarvittaessa akustointisuunnitelma, joka optimoi huoneesi akustiikan arjen vaatimusten ja muun sisustuksen tuomien rajoitteiden puitteissa. Halutessasi suunnittelemme myös kotiteatteri- ja musiikinkuunteluhuoneesi kymmenien vuosien kokemuksella hifistä, highendistä, kotiteatterista ja akustoinnista.

1220 x 2440 mm -levyt vain noudettuna tai kysy hinta erillisestä toimituksesta. 

Tulostushinnat levyille: Aloituskustannus 65 €, 600 x 600 mm levyn tulostus 45 € / levy, 600 x 1200 mm levyn tulostus 60 € / levy ja 1220 x 2440 mm levyn tulostus 200 € / levy. (Tulostus valkoiselle levylle, kysy hintaa muille pohjaväreille.)

Tilauksesta myös muut koot ja muotoon leikatut akustiikkaelementit.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Turvallinen, edullinen ja tehokas.

  • Levyille voi maalata / painaa kuvia, kuvioita ja värisävyjä.

  • Kestää hyvin kulutusta ja kosteutta.

  • Saatavana sekä läpivärjättynä että kuvalliseksi tulostettuna.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Ideaali

Mitat

3kpl 600 x 600 mm

Viimeistely

Valkoinen, Hopeanharmaa, Antrasiitti