Sonitus Acoustics Leviter Shape 12 akustiikkalevy

280  / 4kpl setti

Leviter Shape 12 on hyvin tehokas akustiikkalevy, jonka vaimennus alkaa jo sadasta hertsistä. Useita viimeistely vaihtoehtoja.

Poista

Kuvaus

Sonitus Acoustics Leviter Shape 12

Sonitus Acoustics Leviter Shape on suunniteltu tiloihin, joissa vaimennustehon lisäksi akustiikkalevyn ulkonäkö on hyvin tärkeää. Leviterin runkona toimii USAP eli Unique Sonitus Acoustic Polyester ja valmistusvaiheessa pintaan tehdään tasainen samettikerros. Pinnan värivaihtoehdot ovat punainen, musta, valkoinen, sininen, vaaleanruskea ja harmaa. Leviter Shape 12 on 12 cm paksu.

Leviter on luonnollisesti myös paloturvallinen ja sitä voi käyttää niin seinillä kuin katossakin. Kaarevan pinnan pinnan ansiosta usemman levyn alueesta on helppoa tehdä haluamansa näköinen levyjä kääntämällä.

Vaimennuslevyjen selkeimmät sijoituspaikat ovat ensimmäisten heijastusten kohdat seinillä ja katossa. Varo käyttämästä liikaa vaimennuslevyjä, paras akustiikka saadaan hyödyntämällä oikea määrä vaimentimia, bassoansoja ja diffuusoreita oikeissa paikoissa. Kysy neuvoa, jos olet epävarma oman tilasi optimaalisesta akustoinnista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vaimennus keskialueella ja diskantilla

  • Polyesterirakenne kestää kulutusta hyvin

  • Paloturvallinen

  • Paljon värivaihtoehtoja

  • Helppoa luoda hieno elävä pinta

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

600 x 600 x 80 mm

Paino

N. 1 kg

Viimeistely

Harmaa, Musta, Punainen, Sininen, Valkoinen

Sonitus Acoustics Leviter Shape 12 akustiikkalevy | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.