Marantz CD 60 CD-soitin

1 000 

Marantz CD 60 on klassisen selkeä CD-soitin sillä lisäyksellä, että se voi USB-liitäntänsä kautta toistaa monia musiikkitiedostoja 24bit/192kHz ja 5.6MHz DSD:hen asti.

Poista

Kuvaus

Marantz CD 60

Marantz CD 60 – selkeä ja hyvä-ääninen CD-soitin

Marantz CD 60 on klassikkovalmistajan tuorein CD-soitin, jossa mukana on uusi mm. Model 30 ja Model 40n -vahvistimista tuttu muotokieli. Soittimessa käytetään laadukkaita osia ja kotelo on hintaisekseen vankaa tekoa. CD 60 on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja Sound Master -viritys takaa kuuntelijoille uusia kuuntelukokemuksia tuttujen C-levyjen parissa.

CD 60 on tehty kuuntelijoille jotka haluavat löytää uusia yksityiskohtia musiikiltaan joka kuuntelulla. Arkkitehtoorinen tyyli, modernit materiaalit ja selkeä käyttömukavuus tekevät CD 60 soittimesta erittäin halutun. CD 60 on oiva kumppani Marantzin vahvistimille.

Optimoitu HDAM-piiri ja korkeajännitteinen virtamuuntaja

CD 60 soittimessa HDAM-piirit ovat kehittyneempiä aikaisemmista versioista, ja sijoitettu symmetrisesti
audiopiirille suoremman ja häiriöttömämmän signaalin aikaansaamiseksi. Äänikuva on täten parempi
verrattuna aikaisempiin malleihin. Soitin käyttää Schottky-diodeja virtalähteessään, laadukkaita kondensaattoreita sekä kehittyneempiä jännitteensäätimiä kuin aikaisemmat mallit. Nämä tuovat vakautta ääneen ja vähentävät häiriöitä pitkissä kuuntelusessioissa.

Marantz CD 60 toistaa USB-liitännästä myös hi-res-musiikkitiedostot: MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (192 kHz/24bit) ja DSD (aina 5.6 MHz asti).

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Sopii erinomaisesti Marantzin stereovahvistimien tyyliin.

  • Mekaanisesti ja äänenlaadullisesti kunnollinen.
  • Striimaus vain tietokoneen kautta CD 60:n USB-liitännällä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Marantz

Mitat

443 x 432 x 130 mm

Paino

7,5 kg

Viimeistely

Musta, Hopea-kulta

Takuu

2 vuotta