Marantz NR1200 integroitu vahvistin

799 

Marantz NR1200 tarjoaa 2 x 75w lähtötehon, HDMI liitännät ja HEOS musiikin striimaus alustan kohtuu hintaan.

Poista

Kuvaus

Marantz NR1200

Helppo ratkaisu ensiaskeleeksi korkealaatuisen äänentoistoon – Marantz NR1200

NR1200 on oiva ratkaisu aloittelevan hifi harrastajan vahvistimeksi. Se sisältää perinteisten analogi tulojen lisäksi myös viisi HDMI sisääntuloa ja ARC yhteensopivan HDMI lähdön. Näin ollen voit kytkeä vahvistimen kiinni ARC toiminnolla varustettuun televisioon jonka jälkeen television kaukosäädin ohjaa automaattisesti äänet toistettaviksi vahvistimen kautta, tämän lisäksi TV:n ollessa päällä voit käyttää telelvision kaukosäädintä vahvistimen äänenvoimakkuuden säätämiseen.

Ulkoisten äänilähteiden lisäksi NR1200 on varustettu HEOS suoratoisto alustalla joka mahdollistaa musiikin suoratoiston netin suosituimmista musiikkipalveluista kuten Spotify, Tidal jne. Vahvistimessa on myös Bluetooth tuki. 2 x 75w lähtöteho riittää ohjaamaan lukuisia markkinoiden kaiuttimista. Marantzin kumppaniksi istuu hienosti mm. Monitor Audio Bronze ja Silver malliston kaiuttimet.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Perinteiset basso-, diskantti- ja balance-säädöt.

  • Natiivi tuki netin suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille – Spotify, Tidal jne.

  • HDMI tulot ja HDMI lähtö ARC tuella.

  • 75w kanavakohtainen teho riittää moneen, mutta vaikeita kaiutinkuormia (alle 4ohm) tai epäherkkiä kaiuttimia (87dB tai alle) ohjattaessa saatat kaivata tehokkaampaa vahvistinta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Marantz

Mitat

440 x 367 x 105 mm

Paino

7,9kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta