Marantz SR6015 kotiteatterivahvistin

Marantz SR6015 on 9-kanavaisella pääteasteella ja 11-kanavaisella prosessoinnilla varustettu kotiteatterivahvistin.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Marantz SR6015

Monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen hinta-laatusuhde  – Marantz SR6015

SR6015 on 9.2 kanavainen AV-vahvistin, jonka prosessointikyky ulottuu jopa 11.2 kanavaisiin järjestelmiin asti. Yhdeksällä jopa 180W tehon antavalla sisäisellä erillisvahvistimella toteutat esimerkiksi 5.2.4 tai 7.2.2 kaiutinjärjestelmän. Täyden 7.2.4 patteriston saat aikaan lisäämällä stereopäätevahvistimen. Vakuuttava kotiteatterielämys on taattu muun muassa Dolby Atmos, DTS:X, DTS:Virtual X ja IMAX Enhanced ääniformaateilla.

Marantz SR6015 tarjoaa 8k tuen lisäksi lähinnä pelaajia miellyttävät päivitykset sillä se tukee 4k resoluutiota 120Hz saakka. Tämän lisäksi vahvistin tukee useita muita “kirjainyhdistelmiä” jotka aiheuttavat kovan linjan pelaajissa hyväksyviä nyökkäyksiä: VRR, QFT, ALLM. Laite tarjoaa tuen myös Enhanced Audio Return Channel (eARC) 3D audion vastaanotolle TV:n kautta. SR6015 tarjoaa viimeisimmän Audyssey MultEQ XT32 huoneakustiikan mittausjärjestelmän, sisältäen Audyssey Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC ja SubEQ HT ominaisuudet. Laitteesta löytyy tietysti myös WIfI, Bluetooth, Apple AirPlay2 -tuki sekä HEOSin kautta valtava määrä striimauspalveluita, ml. Spotify.

HEOS monihuone ominaisuuden avulla nautit lempimusiikistasi kaikkialla kotonasi, soita musiikkia vain yhdessä huoneessa tai soita eri huoneissa eri musiikkia. Jaa kotiverkkoon tallennettua musiikkia, kuuntele internetradiota tai striimaa suoratoistopalvelun kautta HEOS-kaiuttimillasi tai HEOS-varustetuilla vahvistimilla. Hallitse kokonaisuutta näppärästi puhelimella tai tabletilla HEOS sovelluksen kautta. HEOS-monihuoneääni on todella monipuolinen ja kätevä ratkaisu musiikin ystäville. Tuettujen suoratoistopalveluiden listalta löytyy mm. Spotify, TuneIn, Sound Cloud, TIDAL, Napster ja Deezer.

Aktiivikaiuttimia tai ulkoisia pääteasteitä hyödyntävät harrastajat pääsevät nauttimaan entistä paremmasta esiasteesta, sekä mahdollisuudesta kytkeä pääteasteen pois toiminnasta tilanteissa joissa hyödynnetään joko aktiivikaiuttimia tai ulkoisia päätteitä.

Kokonaisuutena Marantz SR6015 tarjoaa erinomaisen tasapainon ominaisuuksien ja äänenlaadun välillä tässä hintaluokassa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Audysseyn paras huonekorjain.

  • Mikäli kaipaat vielä enemmän potkua ja dynamiikkaa, niin kytke vahvistimen kumppaniksi esim. Emotivan XPA tai DR- sarjan päätevahvistin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Marantz

Mitat

434 x 389 x 167 mm

Paino

12.8kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta