UUTUUS!

Monitor Audio Bronze AMS Dolby Atmos efektikaiutin

500  / pari

Monitor Audio Bronze AMS on tyylikäs pää- ja surroundkaiuttimien päälle asetettava Dolby Atmos tehostekaiutin.

Poista

Kuvaus

Monitor Audio Bronze AMS

Kompakti ja tyylikäs kaiutin Dolby Atmos tehostekäyttöön.

Monitor Audio Bronze AMS on sarjan pääkauittimien sointiin sovitettu Dolby Atmos tehostekaiutin jota voidaan hyödyntää niin kattoheijastuksen kautta toimivana Atmos lisämodulina, seinäasenteisena surroundkaiuttimena tai erillisillä kiinnikkeillä varustettuna pinta-asenteisena Atmos kattokaiuttimena. Kaiuttimessa hyödynnetään C-CAM kalottidiskanttia jonka eteen on rakennettu suuntain ja 4″ C-CAM basso/keskiäänielementtiä. Bronze AMS soveltuu käytettäväksi myös muiden valmistajien pääkaiuttimien kanssa.

Viimeistely ei ole sivuseikka

Kaiuttimen tärkein ominaisuus on toki sen äänenlaatu, mutta visuaaliset tekijät painavat myös vaakakupissa. Uuden Bronze sarjan viimeistely voisi helposti kuulua hintaluokkaa korkeammille kaiuttimille. Etupaneeli on tyylikkäästi toteutettu ilman näkyviä ruuvinkantoja ja takapaneelin liittimet ovat kunnolliset naparuuvit joihin saat mahtumaan hiukan suuremmallakin poikkipinta-alalla varustetut kaiutinkaapelit. AMS kaiuttimen värivaihtoehtoja on tarjolla kaksi.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompakti tehostekaiutin joka soveltuu niin Dolby Atmos tehostekaiuttimeksi kuin seinäasenteiseksi surroundkaiuttimeksi.
  • Vaikka viimeistely onkin tyylikäs, se ei ole aitoa puuviilua.

  • Saatavissa vain mustana ja valkoisena.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

105 – 30 000 Hz – tyypillisesti huoneessa

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

86 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 120w

Elementit

1 x C-CAM diskantti, 1 x 4" C-CAM basso/keskiääninen

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

152 x 166 x 242mm (kork x lev x syv)

Paino

2.5 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.