Monitor Audio Cinergy Sub15

Kysy tarjous

Monitor Audio Cinergy Sub15 on erittäin sävykkäästi, dynaamisesti, nopeasti ja iskevästi 17 hertsiin asti toistava subwoofer.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio Cinergy Sub15

Highend-kotiteatterin bassojärkäle – Monitor Audio Cinergy Sub15

Monitor Audio toi kotiteatterikaiuttimien joukkoon todella kovan luokan ratkaisun. Cinergy-mallisto yhdistää highend-äänenlaadun ja kotiteatterissa tarvittavan dynamiikan ja laajan kuuntelualueen. Kolmen pääkaiutinmallin lisäksi Cinergy-mallistossa on Cinergy Sub15, todella tarkka, sävykäs, nopea ja dynaaminen 15-tuumainen subwoofer. Sub15 perustuu samantyyppiseen bassoelementtiin ja vahvistinratkaisuun, joka on käytössä Monitor Audio Platinum PLW215 II -lippulaivasubwooferissa.

Sub15 itsessään on passiivinen eli kotelossa ei ole vahvistinta. Optimaalinen ratkaisu Sub15:n vahvistimeksi on Monitor Audio IA800-2C, jonka digitaalisella signaaliprosessoinnilla oikaistaan subwooferin toisto ylettymään pohjamutiin (-6 dB @ 17 Hz) saakka. Yksi IA800-2C hoitaa kaksi Sub15-subwooferia. Kahdella subwooferilla saadaan tietysti suurempi maksimiäänenpaine kuin yhdellä. Vähintään yhtä oleellista kuitenkin on, että sopivasti asetettuna ne kaksi subwooferia kumoavat toistensa aiheuttamia huoneresonansseja ja tuloksena on tasapainoisempi bassotoisto ja laajemmalla alueella, mihin yhdellä subwooferilla saavutetaan.

Cinergy-malliston kotelot ovat poikkeuksellisen järeät. Ne takaavat erittäin laadukkaille kaiutinelementeille supervakaat työskentelyolosuhteet ja varmistavat, ettei missään synny ei-toivottuja resonansseja. Vaikka Cinergy-kaiuttimien äänenlaatu on parhaiden highend-kaiuttimien tasolla, koteloviimeistelyssä ei ole mitään ylimääräistä blingblingiä, sävy on kotiteatterin musta.

Tiedustele tarvitsemaasi kokonaisuutta ja laskemme sinulle tarjouksen kaiutinpaketista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin tarkkasointinen, 17Hz alarajataajuus kertoo hyvin vähän todellisesta luonteesta.

  • 28 cm syvyys vie vain vähän tilaa seinustalta.
  • Todella järeät kotelot tarjoavat erinomaisen vakaan perustan ultralaadukkaille kaiutinelementeille.
  • Ainoa viimeistelyvaihtoehto on kotiteatterin musta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

17 Hz alkaen

Impedanssi

4 ohm

Suositeltu vahvistinteho

600 W jatkuvaa, 1 500 W hetkellistä (rajoitettu taajuuskaista)

Elementit

15" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

540 x 540 x 280 mm

Paino

38,5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.