Monitor Audio CLG-W12 subwoofer

2 420  kpl

Monitor Audio CLG-W12 on ulkokäyttöön optimoitu 12″ subwoofer mm. CLG140 ja CLG160 sateliittikaiuttimien kumppaniksi.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio CLG-W12

Ulottuva ja dynaaminen bassotoisto puutarhaan, terasseille ja puistoalueille – Monitor Audio CLG-W12

CLG-W12 on ympärivuotiseen ulkokäyttöön soveltuva subwoofer 70/100v linja-asennuksiin. Se on lähtökohtaisesti suunniteltu Monitor Audion CLG-140 ja CLG-160 mallien kanssa, mutta toimii myös yksittäin muiden mallien / valmistajien tuotteiden bassotoiston tukena.

Tarpeen vaatiessa 70/100v linja mahdollistaa useiden Monitor Audio CLG-W12 kaiuttimien ketjuttamisen yhdestä vahvistinkanavasta käsin.

Useiden kompaktien ja oikein sijoiteltujen sateliittikaiuttimien ja erillisen subwooferin yhdistelmillä voidaan luoda laajoja kuuntelualueita joiden sisällä soitetun musiikin äänenpaine pysyy tasaisena kuuntelupaikasta riippumatta. Samalla äänen vuotaminen kuuntelualueen ulkopuolelle saadaan tehokkaammin rajattua kuin perinteisillä kaiutinratkaisuilla.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kestää ympärivuotista käyttöä ulkona.

  • Dynaaminen ja ulottuva bassotoisto joka täydentää hienosti erilaisten sateliittikaiuttimien bassotoistoa.

  • Suunniteltu pääosin upotettavaksi – istuu huomaamattomasti osaksi istutuksia tms.

  • Säänkestävyys ja korkealaatuinen 12″ elementti nostavat subwooferin hankintahintaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

30 – 100 Hz

Herkkyys

87 dB

Suositeltu vahvistinteho

100 – 250 w

Elementit

12" C-CAM bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

750 x 380 x 505 mm (kork x lev x syv)

Paino

19.5 kg

Viimeistely

Ruskea

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.