21 %

Genelec 7050C

990  / kpl

Genelec 7050C on kompakti 8″ elementillä varustettu subwoofer jolla täydennät Genelecin kompaktien monitorimallien bassotoistoa.

Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Genelec 7050C

Napakkaa ja erottelevaa bassotoistoa 2-kanava ja kotiteatterikäyttöön. 

7050C:n tärkeimpiä uudistuksia ovat sisäänrakennettu bassonhallinta ali- ja ylipäästösuotimineen, pienempi särötaso, sopivuus mille tahansa verkkojännitteelle ja suurempi maksimiäänenpaine, 103 dB.

7050C sopii yhtä lailla stereo- kuin monikanavajärjestelmiin 5.1-kanavaisten liitäntöjensä ansiosta. Viidelle pääkanavalle on kiinteä 85 hertsin jakotaajuus suurempien Genelec-subwoofereiden tapaan ja LFE-kanavan toisto ulottuu 120 hertsiin. LFE-kanavan herkkyyttä voidaan tarvittaessa lisätä +10 dB ja bassonhallinta on myös ohitettavissa – nämäkin toiminnat tuttuja isommista Genelec-subwoofereista.

Mitoiltaan vain 410 x 350 x 319 millimetrin kokoisessa LSE-spiraalikotelossa on magneettisuojattu kahdeksan tuuman elementti. Toiston alarajataajuus on 24 hertsiä (-6 dB) ja särötaso erittäin alhainen.

Genelecin tuttuun tapaan 7050C on varustettu monipuolisilla säädöillä, joilla subwoofer saadaan sovitettua täydellisesti yhteen pääkaiuttimien kanssa. Vaiheen säätö 90 asteen välein, basson tason säätö alarajataajuuden lähellä (bass roll-off), ottoliitäntöjen herkkyyden portaaton säätö, LFE +10 dB -toiminto sekä automaattisen virrankytkennän (ISS) aktivointi ja reagointiherkkyyden säätö kuuluvat vakiovarusteisiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Napakka ja erotteleva toisto.

  • Resonoimaton ja jämäkkä kotelo.

  • Pieni elementti rajoittaa subwooferin maksimi äänenpainetta sekä bassotoiston ulottuvuutta. Tämä subwoofer soveltuu paremmin pääkaiuttimien bassotoiston tukevoittamiseen kuin kehoa ravistelevien tehosteiden toistamiseen.

  • Melko karu ulkonäkö tekee subwooferista selkeästi erottuvan elementin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

25 – 85 Hz (-6dB)

Teho

70 W

Sisääntulot

Analogiset 5.1-XLR-tuloliitännät

Lähdöt

5 analogista XLR-lähtöliitäntää

Elementit

6½" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

410 x 350 x 319 mm (kork x lev x syv)

Paino

18 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta