Monitor Audio PRO80 uppokaiutin

105  / kpl

Monitor Audio Pro80 on edullinen uppokaiutinratkaisu julkisten kohteiden ja yksityisasuntojen yleisäänentoistoon.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Pro80

Edullinen ratkaisu yleisäänentoistoon – Monitor Audio Pro80

Pro-80 on edullinen kattouppokaiutin joka on toimiva ratkaisu toteutettaessa kustannustehokasta yleisäänentoistoa niin julkisissa tiloissa kuin yksityiskodeissa. Emme väitä, että Pro-80 olisi viimeinen sana soinnin erottelussa ja dynamiikassa, mutta se soveltuu hyvin tilanteisiin joissa musiikin kuuntelu tapahtuu pääasiallisesti taustakuunteluna muiden toimien ohessa. Kriittisempään musiikin kuunteluun soveltuvia malleja löytyy sitten kalliimmista Monitor Audio mallistoista.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata halutun sävyiseksi spray maalia käyttäen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvä hinta-laatusuhde.

  • Rasittamaton ja yleispätevä sointi joka toimii monenlaisella materiaalilla.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu — optiona myös neliönmuotoinen etuverkko.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Soveltuu paremmin taustamusiikin toistamiseen kuin kriittiseen äänitteen analysointiin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

60 – 25 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

87 dB

Suositeltu vahvistinteho

20 – 70w

Elementit

1 x 25mm diskantti, 1 x 8" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

247 mm

Asennussyvyys

98 mm

Mitat

Halkaisija 273 mm

Paino

1.5 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

Elinikäinen

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.