Monitor Audio IA150-8C päätevahvistin

3 630 

Monitor Audio IA150-8C on tehokkaalla DSP prosessorilla varustettu 8 x 200w RMS 4 ohm vahvistin. Voit ohjata niin perinteisiä kotelokaiuttimia kuin pintoihin upotettavia malleja.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 312,66  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 3 751,97 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio IA150-8C

Luotettavuus, monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen äänenlaatu – Monitor Audio IA150-8C

IA150-8C on tehokas, hyvin soiva ja luotettava päätevahvistin joka soveltuu niin perinteisten kotelokaiuttimien kuin seinäpintoihin upotettujen asennuskaiuttimien vahvistimeksi. 8 x 150w RMS 4 ohm / 8 x 140w RMS 8 ohm teho riittää jo isompienkin kokonaisuuksien ja kaiuttimien ohjaamiseen.

Monitor Audio IA150-8C vahvistin pohjautuu Hypexin D-luokan vahvistinmoduleihin joiden virransyöttö ja jäähdytys on optimoitu pitkän käyttöiän ja luotettavuuden varmistamiseksi. Vahvistimet toimitetaan vakiona räkkiraudoin.

IA150-8C sisältää linjatasoiset RCA tulot, sekä lähdöt, joten voit halutessasi ketjuttaa useamman vahvistimen tämän läpiviennin kautta. Kukin kanavapari voidaan myös sillata jolloin saavutetaan 300w 8 ohmiin lähtöteho.

Vahvistimen sisältämä tehokas DSP-prosessori mahdollistaa myös kaiutinkohtaisten ekvalisointien, eli kaiuttimen soinnin muokkaamisen tilan akustiikan ja omien mieltymysten pohjalta. Vahvistimen ominaisuuksia voidaan myös ohjata etänä verkon yli.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen äänenlaatu ja luotettavuus.

  • Vain 42.4 mm (1U) korkuinen kotelo vie vain vähän tilaa räkistä.

  • Erinomainen hyötysuhde – vahvistin ei hukkaa tehoja lämmön tuottoon.

  • Tehokas DSP-prosessori joka mahdollistaa vahvistimen etähallinnan verkon yli, sekä monipuoliset kaiutinkohtaiset ekvalisointi yms asetukset.

  • Varsin syvä kotelo ei mahdu perinteisten Ikea tms hyllyjen sisään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Teho

8 x 150w 4 ohm, 8 x 140w 8 ohm, 4 x 300w 8 ohm (sillattuna).

Taajuusalue

5 – 50 000 Hz

Sisääntulot

8 x Stereo RCA, 1 x Trigger, 1 x IR, 1 x RJ45 TCP/IP

Lähdöt

8 x Stereo RCA, 1 x Trigger, 4 x stereo kaiutinlähtö, 1 x IR lähtö

Mitat

52.8 x 438 x 427 mm (tassut kiinnitettyinä)

Paino

7.5 kg

Viimeistely

Harmaa

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Tuote-esittely

Quick Start ohje