Monitor Audio Vecta V240 säänkestävä kaiutin

Alk. 395  / kpl

Monitor Audio Vecta 240 on tyylikäs ja monikäyttöinen kaiutin joka soveltuu käytettäväksi niin sisätiloissa kuin ympärivuotisesti ulkona. Erinomainen äänenlaatu kruunaa kokonaisuuden.

Poista

Kuvaus

Monitor Audio Vecta V240

Tyylikästä äänentoistoa ulko ja sisätiloihin – Monitor Audio Vecta 240

Vecta 240 on tyylikkäästi muotoiltu kotelokaiutin joka soveltuu käytettäväksi myös ulkona. Tilausvaiheessa kaiuttimeen voi valita joko seinäkiinnikkeen tai nurkkakiinnikkeen. Uuden ”cluster” kiinnikkeen avulla neljä Vecta mallista kaiutinta voidaan asentaa yhtenäiseksi ryppääksi. Näin saadaan tyylikäs ja hyvin laajalle ääntä säteilevä kaiutinratkaisu esim ravintoloiden ja kauppakeskusten tarpeisiin.

Vecta 240 tarjoaa luokassaan erinomaisen äänenlaadun joka ei aiheuta kuunteluväsymystä pitkässäkään juoksussa.

Monitor Audio Vecta 240 hyödyntää Monitor Audion kehittämiä C-CAM elementtejä. C-CAM on komposiittimateriaali joka alkujaan kehitettiin lentokoneiden suihkumoottoreiden materiaaliksi. C-CAM elementtien suuri jäykkyys ja mekaaninen kestävyys mahdollistaa kevyiden mutta kestävien kaiutinelementtien valmistuksen. Tuloksena saavutetaan napakampi ja dynaamisempi toisto.

Vecta mallista on saatavissa myös 70/100v linka-asennuksiin soveltuva ”LV” malli.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tyylikäs muotoilu joka mahdollistaa asennuksen suorien pintojen lisäksi huoneen nurkkiin.

  • Luokkansa kärkeä edustava äänenlaatu.

  • Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön myös ulkona.

  • Muotoilu jakaa mielipiteitä?

  • Ei toista hyvin matalia bassotaajuuksia.

Asennusopas

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

70 – 30 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

25 – 120 w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 8" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

336 x 243 x 150 mm (kork x lev x syv)

Paino

2.6 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

Elinikäinen

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.