NAD C658 DAC esivahvistin

1 999 

NAD C658 -esivahvistin on myös DA-muunnin ja BluOS-striimeri. Moduulirakenne mahdollistaa esim. eARC HDMI:n lisäämisen. Sokerina pohjalla on Dirac Live huonekorjaus.

Saatavuus: Tilattavissa. | Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

NAD C658

NAD C658 DAC esivahvistin – huikea NAD uutuus “SuperNode”

Etuvahvistin – BluOS (Bluesound) verkkosoitin -da-muunnin; kaikki yhdessä ja tosi paljon muuta… Sokerina pohjalla on Dirac Live huonekorjaus. What Hifi 2020 “Best Music Streamer 1000-1500 puntaa”.

Uusi Classic sarjan etuvahvistin NAD C658. Tyylikäs. Voimakas. Tehokas. Eikä jätä kylmäksi ketään.

NAD C658 on esivahvistimen, verkkosoittimen ja da- muuntimen yhdistelmä sisältäen mm:
– BluOS käyttöjärjestelmän (Bluesound) verkkosoitin MQA dekoodauksella sekä monihuoneominaisuuksilla
– ESS Sabre DAC
– Dirac Live ammattitason tietokonepohjainen huonekorjausjärjestelmä
– Apple AirPlay -yhteensopivuus
– Gigabit Ethernet
– Dual Band Wi-Fi a/c/n
– 2-suuntainen aptX HD bluetooth mahdollistaen mm. bluetooth kuulokkeiden käytön
– 2 MDC modulipaikkaa laajennuksiin esim. HDMI 4K/ARC -modulille
– Levysoitin liitäntä (MM)
– 2 linja sisääntuloa
– 2 optista digitaalista sisääntuloa
– 2 koaksiaalista digitaalista sisääntuloa
– RCA ja balansoitu (XLR) lähtöliitäntä
– Subwoofer lähtöliitäntä (2 kpl)
– Cinema Bypass
– Laadukas High Current kuulokevahvistin
– USB tulo
– IR In/Out
– Trigger In/Out
– NAD SR 9 IR-kaukosäädin, jossa ohjaus myös BluOS ohjelmiin

ESITTELYSSÄ NAD C658 HIEMAN VIELÄ TARKEMMIN

NAD C658 määrittelee Hi-Fi-toiston arkkitehtuurin uusiksi
Siirtyessämme vuosituhannen taitteesta tähän päivään, olemme tulleet uudenlaisen aikakauden kynnykselle. Tapamme kuunnella ja tallentaa musiikkia on muuttunut. Fyysiset tallenteet ovat muuttuneet kuriositeeteiksi oppiessamme tallentaa musiikkia digitaalisesti. Erilaiset musiikin suoratoistopalvelut ovat syrjäyttäneet fyysisten tallenteiden tarpeen.

Näistä lähtökohdista NAD on kustannustehokkaasti suunnitellut täysin uudenlaisen hifilaitteen yhdistämällä modernin verkkosoittimen, uusinta teknologiaa edustavaan DA-muuntimeen sekä huippulaadukkaan etuvahvistimen, unohtamatta perinteisten äänitallenteiden ystäviä. Lopputuloksena on uusi, uljas C658 etuvahvistin.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta C658 on valmis myös tulevaisuuden haasteisiin. Nyt on jo saatavana 4k-valmis HDMI moduli MDC HDM-2, jossa on myös eARC -tuki.

C658-vahvistimessa on myös kaksisuuntainen aptX HD Bluetooth valmius, joka mahdollistaa sekä musiikin vastaanottamisen, että lähettämisen. Sen avulla voi sujuvasti käyttää vaikka langattomia BT-kuulokkeita.

NAD C658-etuvahvistimessa on sekä RCA sekä balansoidut XLR -lähtöliitännät. Nämä liitännät on mahdollista jakaa myös laitteen sisäänrakennetun, digitaalisesti toteutetun kaistanpäästösuodattimen läpi, jolloin RCA-liitäntää voidaan käyttää esimerkiksi subwoofereiden ohjaamiseen. Laitteessa on myös kaksi kappaletta perinteisiä linjatasoisia sisääntuloliitäntöjä sekä hienostunut liikkuvamagneettiselle (MM) äänirasialle tarkoitettu sisääntulo

BluOS™ Yhteensopiva
BluOS on edistyksellisin tarjolla oleva verkon suoratoistoon ja monihuonekäyttöön kykenevä käyttöjärjestelmä. BluOS tukee yli viittätoista musiikinjakopalvelua ja lisäksi se pystyy indeksoimaan jopa 250.000 musiikkikappaletta paikallisista tiedostoista. NAD C658 voidaan liittää osaksi korkearesoluutioista BluOS-monihuonejärjestelmää, jossa voi olla jopa 64 erillistä soitinta. BluOS toimii kaikilla merkittävillä alustoilla. Sitä voi ohjata yhtä hyvin Windows, kuin Apple iOS -järjestelmällä, kuin myös Android- ja iPhone-applikaatioilla. BluOS voidaan liittää myös osaksi mitä hyvänsä merkittävän valmistajan kotiautomaatiojärjestelmää.

Tunnustettua NAD-laatua ja -suorituskykyä
C 658 on osa NAD:in maineikasta Classic-mallistoa. Classic-mallisto on aina nauttinut musiikinystävien keskuudessa korkeaa arvostusta äänenlaatunsa, suorituskykynsä ja hinta-laatusuhteensa ansiosta. Jotkut harrastajat arvostavat yhdestä alumiiniblokista kalliilla sorvattuja laitteita kultaisine heloineen, ja toiset ihan yksinkertaisesti vain lyömätöntä suorituskykyä vailla turhia krumeluureja. NAD:in Classic sarja on ehdottomasti jälkimmäisille harrastajille.

Korkeaa resoluutiota kaikissa yksityiskohdissa
Useimmat NAD-tuotteet ovat täyttäneet korkean resoluution laatuvaatimukset jo 45 vuoden ajan. Suuri kaistaleveys, vähäinen särö ja äärimmäisen matala kohinataso on aina olleet keskeisiä suunnittelutavoitteitamme. Meillä ei vain aiemmin ole ollut käytössämme niin korkealuokkaista tallennemateriaalia, että laitteiden suorituskykyä olisi tosissaan koeteltu. Nyt sellaisia on tarjolla. HiRes-tallenteiden ja -suoratoistopalvelujen kuuntelu yhdistettynä MQA-teknologiaan on mahdollista BluOS-verkkosoittimen avulla. Sen vuoksi NAD on panostanut huippuluokan komponentteihin.

C658:ssa käytetään muun muassa yhtä tämän hetken hienointa DA-muunninta, 32 bittistä ESS Sabrea, jossa on 118 desibelin dynamiikka-alue sekä ultrapieni huojunta (jitter). Kaikki vahvistimen toiminnot, muun muassa äänenvoimakkuuden säätö, on toteutettu digitaalisesti – samalla tavoin kuin Masters-sarjan laitteissa. Tämän ansiosta laitteessa on äärimmäisen lyhyt analoginen signaalipolku. Hienostuneet aktiiviset virtalähteet tuottavat tarkat ja puhtaat jännitteet kaikille elektroniikkapiireille, varmistaen niiden suorituskyvyn ja asettaen samalla uusia haasteita mittauslaitteiden suorituskyvylle.

Dirac Live -huonekorjaus saa kaiuttimet katoamaan musiikin edestä!
C 658 on NAD:in ensimmäinen Dirac Live -huonekorjauksella varustettu kaksikanavainen hifilaite. Dirac Live on markkinoiden edistyksellisin ja tehokkain ohjelma huoneen akustiikkaongelmien korjaamiseksi. Dirac Live korjaa taajuusvasteen lisäksi myös kaiuttimien impulssivasteen. Kun huoneresonanssit kesytetään ja toistovaste tasoitetaan, on lopputulos maagisen hyvä. Sitä voisi kuvailla lauseella: Kaiuttimet häviävät ja musiikki jää. Äänikuvasta tulee täysin läpinäkyvää.

Huom ! NAD C 658 sisältää Dirac Live -peruslisenssin. Edistyneet harrastajat voivat halutessaan päivittää järjestelmän täyden kaistan versioon.

Master Quality Authenticated (MQA) -tallenteet
MQA on vallankumouksellinen tekniikka, joka mahdollistaa musiikin välittämisen studiotason äänenlaadulla. Kaikki BluOS-ominaisuuksilla varustetut laitteet kykenevät toistamaan MQA-tallenteita niiden täydellä resoluutiolla. MQA mahdollistaa kuuntelemaan äänitteitä tarkalleen siten, kun taitelija on ne itse määritellyt huippuluokan studiossa. MQA-tallenteita on tarjolla jo tuhansia ja tuhansia, ja niitä on mahdollista kuunnella NAD C 658:lla.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laadukas esivahvistin HDMI- ja BluOS-laajennuspaikoilla.

  • Dirac Live -huonekorjaus.

  • Sopivasti riittävät liitännät.

Lisätiedot

Tuotemerkki

NAD

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

RCA pre-out, XLR pre-out, subwoofer pre-out

Sisääntulot

Bluetooth, 2x optinen ja 2x koaksiaalinen digitaalinen, USB, 2x RCA analoginen linjatasoinen, phono

Mitat

435 x 100 x 405 mm

Paino

10,1 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta