Piega Connect Plus kytkentäyksikkö

590 

Piega Connect Plus tuo hyvät liitännät Wireless Gen2 -sarjan kaiuttimiin ja saat kiinni television, levysoittimen ja paljon muuta.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Piega Connect Plus

Langaton liitäntöjen laajennus – Piega Connect Plus

Piega Connect Plus on Piega Connect -mallista edelleen kehitetty ja laajennettu keskus, jonka avulla saat striimaaviin Piega Premium Wireless -kaiuttimiisi kytkettyä muita ohjelmalähteitä televisiosta aina älppärisoittimeen. Connect Plus on silta olemassa olevien hifilaitteiden ja Piegan langattomien aktiivikaiuttimien välille. Kokonaisuuden ohjaaminen on entistäkin intuitiivisempaa ja sujuvampaa tämä pienen älykkään laitteen kanssa. Connect Plus on helppoa sijoittaa lähelle ohjelmalähteitäsi joten kaiuttimille ei tarvitse viedä monia pitkiä kaapeleita vaikka kytkettynä olisikin esimerkiksi levysoitin, televisio, CD-soitin

Connect Plus tarjoaa kaukosäädön, jolla voit säätää äänenvoimakkuutta, valita käytettävän ohjelmalähteen jne. Kaksisuuntainen radioyhteys kaukosäätimen ja Connect Plussan välillä mahdollistaa, että näet voimakkuuden ja valitun ohjelman kaukosäätimestä.

Piega Control App on sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille oleva sovellus, jolla saat entiten irti Piega Wireless -kaiuttimistasi. Huonekorjaus on helppo käyttää ja se parantaa kaiuttimien äänenlaatua vähentämällä huoneakustiikan haittavaikutuksia. Voit myös säätää äänensävyä omia mieltymyksiäsi vastaaviksi. Halutessasi voit käyttää kaikkia Piega-kaukosäätimen toimintoja myös puhelinsovelluksella.

Piega Connect Plus tarjoaa Google Chromecast, Apple AirPlay, Spotify Connect ja Roon Ready -toiminnot. Siinä on lisäksi DLNA-tuki eli voit toistaa musiikkia myös verkkolevyltäsi ja Bluetooth 4.2 tekee helpoksi kenen vain soittaa lempikappaleensa puhelimestaan tai tabletilta.

Fyysisinä liitäntöinä on kaksi linjatasoista tuloa (RCA ja 3,5mm plugi), HDMI ARC, kolme optista digituloa ja koaksiaalinen digitulo sekä vielä USB. Saat siis järjestelmään helposti kiinni esimerkiksi levysoittimen, CD-soittimen, television, useita muita digitaalilähteitä ja tietokoneen.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvät analogiset ja digitaaliset liitännät.

  • Kaukosäädin myös näyttää äänenvoimakkuuden ja sisääntulon.

  • Connect Plus sijoittuu ohjelmalähteiden viereen joten kaiuttimille ei tule useita kaapeleita.

  • Striimauspalvelut sisäänrakennettuna.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Sisääntulot

Analoginen RCA ja 3,5mm plugi, koaksiaalinen ja 3x optinen digitaalitulo, USB, HDMI ARC, Bluetooth 4.2

Mitat

42 × 172 × 101 mm

Paino

350 g

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)