Cabasse The Pearl Pelegrina -aktiivikaiutinpari

25 000  / pari

Cabasse The Pearl Pelegrina on valmistajan 70-vuotisjuhlamalli. Streamaava highend-kaiutin, joka ei jätä ketään kylmäksi äänenlaadullaan eikä ulkomuodollaan.

Poista

Kuvaus

Cabasse The Pearl Pelegrina

Cabasse The Pearl Pelegrina

Cabasse The Pearl Pelegrina on todellinen mesteriteos. Kaiutin on saanut nimensä yhden maailman kuuluisimman helmen, 55-karaatisen La Pelegrinan mukaan. The Pearl Pelegrina on Cabassen 70-vuotisjuhlamalli ja The Pearl -älykaiuttimien lippulaiva. Se on yhdistelmä valmistajan klassista akustista ydinosaamista ja viimeisintä streamaustekniikkaa.

Vaativimmille audiofiileille suunniteltu

The Pearl Pelegrina tyydyttää vaativimmankin musiikinystävän ja puhtainta äänentoistoa etsivän audiofiilin. Kaiuttimissa on tuki kaikille oleellisimmille streamauspalveluille ja tietysti voit toistaa myös omalle verkkolevyllesi taltioimasi helmet. Pelegrinat luovat niin aidon esityksen kotiisi, että voit kuvitella olevasi kyynärpää kynärpäätä vasten aidossa konsertissa. Eikä vähimpänä, omistajat tietävät, että heidän kaiuttimensa ovat hyvin uniikit.

70-vuotisjuhlamalleja valmistetaan vain 70 paria ja niihin on tiivistetty koko Cabassen pitkän iän kokemus:

-Kuuluista kolmitie-koaksiaalielementti, jota käytetään myös The Sphere ja Baltic 5 -kaiutinmalleissa.
-Vain 42 sentin halkaisijasta on puristettu maailmanluokan suorituskyky.
-Cabassen 20 vuoden kokemus signaaliprosessoinnista tiivistyy näihin kaiuttimiin.
-Päivitettävät streamauspalvelut kiitos sisäisen ohjelmiston.
-Automaattinen CRCS-huonekorjaus säätää integroidun mikrofonin avulla kaiuttimet soimaan tilassasi optimaalisesti.

Parasta korkearesoluutioääntä

Pelegrinan dynaamiset kyvyt ovat erinomaiset kiitos kolmitie-koaksiaalielementin ja erittäin pitkäiskuisen 30 cm bassoelementin. Kaiuttimen vahvistimissa on bassolle 1 850 wattia jatkuvaa tehoa ja kaikkien neljän päätevahvistimen yhteisteho on 3 700 wattia jatkuvaa tehoa. Hetkellisen tehon määrä on lähes kaksinkertainen. Kaiuttimen etupuolen tri-koaksiaali ja takapuolen subwoofer muodostavat käytännössä nelitie-pistelähteen.

Kiitos pistemäisen äänilähteen, Pelerginan äänensävy pysyy muuttumattomana hyvin laajaan kulmaan. Tämä tarkoittaa suurta käyttökelpoista kuuntelualuetta – normaalihuoneissa musiikki kuulostaa hyvältä käytännössä ihan koko tilassa – ja tilan pinnoista tulevien heijastusten samanlaisuutta suoran äänen kanssa. Cabassen DSP-tekniikalla nelitie-pistelähteen äänellinen kapasiteetti pystytään maksimoimaan.

Cabasse The Pearl Pelegrina -pari pystyy tuottamaan hetkellisesti jopa 134 desibelin äänenpaineen eli yhtä voimakkaan kuin nouseva lentokone. Tämä dynaaminen kyky yhdessä äärimmäisen tarkkuuden ja puhtauden kanssa luovat mitä realistisimman äänentoiston sinun olohuoneeseesi.

Erityinen design rajoitettua erää varten

The Pearl Pelegrinan viimeistely on ehdotonta luksus-tasoa niin materiaalien kuin työnjäljenkin puolesta. Ne ovat ihailtavat veistokselliset elementit silloinkin kun eivät viettele kuuntelijoita musiikin pyörteisiin. 130 senttimetrin korkeus ja jalan halkaisija 48 cm tekevät kaiuttimista näyttävät ja kuitenkin kohtuukokoiset.

Cabassen tuntevat tunnistavat Lissajousin kaaria noudattavat jalustat, sama kaarimuoto on Cabassen logossakin. Kaiutinta ympäröi peilikiiltäväksi käsitelty metallinen panta, joka entisestään alleviivaa pyöreää muotokieltä ja huomiotaherättävän hienoa viimeistelyä.

Kaikki elektroniikka on piilotettu matalalinjaiseen jalustalevyyn joten sen enempää liitännät kuin kaapelitkaan eivät pistä silmään. The Pearl Pelegrina on valmistettu Luoteis-Ranskassa Brestin kaupungissa ja jokainen yksilö on testattu huolellisesti valmistajan kaiuttomassa huoneessa. Numeroidut laatat Pelegrinan pohjalevyssä identifioivat rajatun erän yksilöt ja muistuttavat Cabassen 70-vuotisesta historiasta.

Cabasse The Pearl Pelegrina -aktiivikaiutinpari | Ideaali.fi

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upea highend-kaiutin ja superjäreä subwoofer yhdessä paketissa.

  • Kaikki oleelliset streamauspalvelut mukana.

  • Erinomainen viimeistely ja järjettömän hieno äänenlaatu.

  • Toistaa ultramatalatkin bassot aina 10 hertsiin saakka.

  • Jos pidät MDF-laatikoista, tämä ei sitten ole sitä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

10 – 27 000 Hz

Teho

1 850 / 3 700 W bassoelementille, 1 250 W / 2 500 W alakeskiäänille, 300 W / 520 W keskiäänille ja 300 W / 520 W diskantille jatkuvaa/hetkellistä tehoa.

Sisääntulot

Ethernet/WiFi, Bluetooth, S/PDIF optinen, USB, RCA analoginen

Elementit

25 mm diskantti, 100 mm keskiäänielementti ja 200 mm ylbassoelementti kaikki samankeskeisinä etulevyssä, 300 mm pitkäiskuinen subwoofer kaiuttimen takapuolella

Kaiutin tyyppi

4-tie

Mitat

48 x 48 x 128 cm

Paino

45 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta