Piega Premium 301 Wireless Gen2 aktiivikaiuttimet

3 350  / pari

Piega Premium 301 Wireless Gen2 on kokoisekseen erittäin suorituskykyinen striimaava aktiivinen jalustakaiutin.

Poista

Kuvaus

Piega Premium 301 Wireless Gen2

Uskomattoman hyvää ääntä jalustakaiuttimista – Piega Premium 301 Wireless Gen2

Piega Premium 301 Wireless Gen2 on malliston kompakti, mutta uskottavasti potkaiseva jalustakaiutin pieniin ja keskisuuriin tiloihin. Suorituskyky on huomattavan paljon suurempi, mitä hillityn elegantti ja kompakti ulkomuoto antaa olettaa. Kaiuttimissa on sisäänrakennettuna Apple AirPlay, Spotify Connect, Google Chromecast ja Roon-ominaisuudet sekä laadukkaat ja tehokkaat vahvistimet, et tarvitse mitään ylimääräisiä laitteita musiikista nauttiaksesi.

Premium 301 Wireless Gen2:n lähtökohtana on LDR-2642-MKII -nauhadiskantti, 140 mm MDS-bassokeskiäänielementti ja 100 wattia vahvistintehoa. Äänen hienosäädöt optimoidaan tehokkaalla DSP:llä parhaan lopputuloksen saamiseksi. 301:n äänenlaatu on tasapainoinen ja erotteleva, kaiuttimet pystyvät myös luomaan hyvin uskottavan kolmiulotteisen stereokuvan. Bassotoisto kykenee luomaan vankan perustan niin musiikille kuin elokuvien ja TV-sarjojenkin ääniraidoille huomattavan hyvin.

LDR eli Linear Drive Ribbon -diskantti toistaa korkeat taajuudet poikkeuksellisen puhtaina, ilmavina ja elävinä siinä kuin MDS eli Maximum Displacement Suspension bassoelementti pitkäiskuisena kykenee uskottavaan bassotoistoon. Suljettu kotelo pitää bassotoiston mahdollisimman tarkkana ja kytkettävä loudness-toiminto tuo ääneen lisää täyteläisyyttä ja lämpöä hiljaisella kuunteluvoimakkuudella.

Alumiininen kotelo on muotonsa ja materiaalinsa ansiosta poikkeuksellisen jäykkä ja yhtä aikaa seinämät voivat olla paljon ohuempia kuin peruslaatuisissa MDF-laatikoissa. Näin tilavuutta saadaan enemmän käyttöön bassoelementeille ja niiden suorituskykyä parannettua. Kotelon elottomuus auttaa kaikkia kaiutinelementtejä toimimaan optimaalisesti ja ääni pysyy mahdollisimman puhtaana ilman ylimääräisiä koteloresonansseja. Alumiini lisäksi suojaa kaiuttimen sisällä olevaa elektroniikkaa sähkömagneettiselta säteilyltä ja onkin erinomainen materiaali kaiutinkoteloon.

Stephan Hürlemann -sveitsiläissuunnittelijan luoma estetiikka kaiuttimiin on hyvin hillittyä ja ajatonta. Nämä eivät näytä koskaan “viime vuoden mallilta”.

Piega Control App on sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille oleva sovellus, jolla saat entiten irti Piega Wireless -kaiuttimistasi. Huonekorjaus on helppo käyttää ja se parantaa kaiuttimien äänenlaatua vähentämällä huoneakustiikan haittavaikutuksia. Voit myös säätää äänensävyä omia mieltymyksiäsi vastaaviksi.

Piega Connect Plus -lisäkomponentti toimii tarvittaessa linkkinä muiden ohjelmalähteiden ja Piega Wireless -kaiuttimien välillä. Sen liitäntöihin saat kiinni niin television kuin myös analogisia ja digitaalisia musiikkilähteitä levysoittimesta vaikka kasettinauhuriin.

“SOUNDS GOOD” EPISODE 1 BY TRITONE AV – PREMIUM 301 WIRELESS
Tritone AV, highend-kotilaitteistojen ammattilainen, on tuottanut videon yhdessä Charlie Limin ja Leonard Soosayn kanssa. Videolla kaksi muusikkoa ja tuottajaa keskustelevat ensimmäisen sukupolven Piega Premium 501 Wireless -kaiuttimesta ja painottavat, miten tärkeää todellinen äänellinen tarkkuus on taiteilijan näkökulmasta katsottuna. He käyvät läpi myös striimausteknologian ja ehdottoman korkealaatuisen äänenlaadun yhdistelmää.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 35 Hz asti ulottuva napakka ja poikkeuksellisen nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Striimauspalvelut sisäänrakennettuna.

  • Kaiuttimet eivät toista ihan alinta vapinatuntemuksina välittyvää bassoa, siihen tarvitaan subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

35 – 35 000 Hz

Teho

100 W per kaiutin

Elementit

LDR 2642 MKII -diskantti, 140mm MDS bassokeskiääni

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

340 × 180 × 230 mm

Paino

9 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta, elektroniikka 3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)