12 %
12 %
12 %

Cabasse The Pearl Keshi -2.1 kaiutinjärjestelmä

2 500 2 190  / kpl

Cabasse The Pearl Keshi on ultrakompakti streamaava 2.1-hifijärjestelmä. Kun haluat, että laitteisto on mahdollisimman pieni, pelkistetty ja tyylikäs, mutta et tingi äänenlaadusta.

Poista

Kuvaus

Cabasse The Pearl Keshi

Kotimaisen AVPlus julkaisun valinta “vuoden tuotteeksi” – Cabasse The Pearl Keshi on ultrakompakti streamaava 2.1-järjestelmä

The Pearl Keshi vie hifin miniatyrisoinnin ihan omaan luokkaansa ja todella pienestä koostaan huolimatta välittää musiikilla erittäin suuria tunteita. The Pearl Keshi saa nimensä Tahitilta ja Eteläiseltä Jäämereltä löytyvistä pienistä luonnonhelmistä. Kaiuttimet yhdistävät Cabassen streamaavien kaiuttimien kaikki toiminnalliset ja akustiset (ilmava tilavaikutelma, luonnollinen stereokuva, aito äänensävy) piirteet hämmentävän pieneen kokoon. Cabasse The Pearl Keshi -kaiuttimissa satelliitit ovat halkaisijaltaan vain kahdeksansenttiset ja subwooferin halkaisija on 22 cm.

Subwooferissa ultrajäreä bassoelementti osoittaa alaspäin ja pallo kiinni joustavassa runkorakenteessa. Näin voidaan minimoida subwooferista lattiaan johtuvat häiriöäänet. Satelliiteissa on sama toimintaperiaate, nekään eivät johda kotelovärähtelyjä allaan olevaan pintaan. Satelliittikaiuttimien mukana tulee myös seinäkiinnike, jolla saat suunnattua kaiuttimet viidellä eri tavalla.

Kompakti kokonaisuus on saatavana mustana ja valkoisena. The Pearl Keshi toimii erinomaisesti olohuoneessa, toimistollasi, makuuhuoneessa tai missä vain muualla sisätiloissa. Se on äärimmäisen tyylikäs ja hyvin hyvin vähän tilaa vaativa ratkaisu eleganssia arvostavalle musiikinkuuntelijalle.

Cabasse The Pearl Keshi -järjestelmän satelliitit perustuvat aivan uuteen kaiutinelementtiin, jolle on kumpaakin kaiutinta varten oma 300-wattinen vahvistin. Laajakaistaelementit on suunniteltu hyvin pitkäiskuisiksi, kestämään paljon tehoa ja soimaan erittäin dynaamisesti. Elementti perustuu vain 50 mikrometriä paksuun kalvoon ja vahvaan neodyymimoottoriin. Se yhdistettynä DSP-tekniikkaan tuottaaa alkuperäiselle esitykselle uskollisen äänensävyn.

Näinkin pienestä kaiutinjärjestelmästä saadaan kuuntelijalle lempiäänitteistä täysi dynamiikka ilman säröä tai signaalin leikkaaantumista kiitos jatkuvan 1 050 watin kokonaistehon. Kummallekin satelliitille on oma 300-wattinen vahvistin ja subwooferille 450-wattinen. Hetkellistä tehoa vahvistimet antavat kaksi kertaa jatkuvan määrän.

DEAP-tekniikalla määritellään kaiuttimen sijainti huoneessa jolloin DSP korjaa seinän läheisyyden aiheuttamat muutokset ja äänensävy pysyy tasapainoisena. DFE on keinoälyyn perustuva korjausalgoritmi, jolla voit luoda hiljaista kuuntelua varten samankaltaisin äänensävy, mitä alkuperäisesityksessä oli. Lisäksi vielä automaattinen CRCS-huonekorjaus voidaan ottaa käyttöön tasaamaan kuuntelutilasi basso-ongelmia. CRCS toimii kaiuttimissa olevan mittamikrofonin signaalin perusteella ja vähentää oleellisesti huoneen bassokuminaa. Mutta suosittelemme aina, että testaa eri optioita ja valitse se joka istuu parhaiten omiin mieltymyksiisi ja huoneakustiikkaasi.

Aivan kuten muutkin The Pearl -sarjan mallit, myös The Pearl Keshi tukee kaikkia yleisiä ääniformaatteja (MP3, AAC, WMA, AIFF, FLAC, ALAC), saat kytkettyä siihen tutut ohjelmalähteet (levysoitin, CD-soitin, verkkolevy jne.) ja se tukee tunnettuja streamauspalveluja (Qobuz, Tidal, Spotify, Deezer, nettiradiot jne.).

The Pearl Keshin kaukosäädin on yhteydessä päälaitteeseen Bluetoothilla eli sitä ei tarvitse osoittaa mihinkään suuntaan. Kämmenelle mahtuva intuitiivinen säädin ohjaa oleellisimpia asioita: Ulkokehää kiertämällä säädät äänenvoimakkuutta ja painonapeilla toimivat Play/Pause, sisääntulon valinta ja myös radiokanavan sekä haluamasi albumin valinta.

Cabasse The Pearl Keshi -2.1 kaiutinjärjestelmä | Ideaali.fi

Kotimainen AV Plus lehti teki testin Keshistä ja tulokset olivat varsin mairittelevat. Pääset lukemaan koko testin tämän linkin takaa. 

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Tutustu muihin tarjoamiimme Cabasse tuotteisiin klikkaamalla tästä. 

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ultrakompaktit satelliitit ja järeä subwoofer välittävät musiikin tunteen erinomaisesti.

  • Kaikki oleelliset streamauspalvelut mukana.

  • Erinomainen viimeistely ja upea äänenlaatu.

  • Pienestä koosta huolimatta hyvin uskottava bassotoisto 30 hertsiin asti.

  • Pieni koko rajoittaa jonkun verran äänenpainevaroja.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

30 – 23 000 Hz

Teho

450 / 900 W bassoelementille, 300 W / 600 W satelliiteille jatkuvaa/hetkellistä tehoa.

Sisääntulot

Ethernet/WiFi, Bluetooth, S/PDIF optinen, USB, RCA analoginen

Elementit

Satelliiteissa 55 mm laajakaistaelementti, subwooferissa 17 cm erikoisebassoelementti.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

Satelliitit 10 x 8 x 8 cm, subwoofer 24 x 22 x 27 cm

Paino

Satelliitti 600 g, subwoofer 6 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta