Polk Audio Reserve R350 keskikaiutin

549  / kpl

Polk Audio Reserve R350 on Reserve-malliston matalalinjainen keskikaiutin, joka mahtuu helposti myös television eteen.

Poista

Kuvaus

Polk Audio Reserve R350

Polk Audio Reserve R350 keskikaiutin

Maanläheistä eleganssia uhkuva Reserve-mallisto on minimalistisesti muotoiltu ja houkuttelevan monipuolinen. Perittyään Polkin Legend-lippulaivakaiuttimien elementtiteknologian, Reserve-mallisto on poikkeuksellisen kilpailukykyinen jopa kaksi kertaa kalliimpia kilpailijoita vastaan. R350 keskikaiutin on poikkeuksellisesti muotoiltu. Mataluutensa ansiosta se sujahtaa näppärästi TV-tason ja television väliin, mutta integroitujen seinäkiinnikkeiden ansiosta se on kotonaan seinällä sekä vaaka että pystyasennossa. R350 onkin erityisen suositeltava myös stereokaiuttimen rooliin.

Tekniset tiedot:
Diskanttielementti: 1 tuuman rengassäteilijä
Keskiääni-/bassoelementti: 4x 4 tuumaa, turbiinikartioinen
Taajuusvaste (-3dB): 75 Hz – 35 kHz
Kokonaisvaste: 50 Hz – 50 kHz
Suositeltu vahvistinteho: 25 – 200 W
Herkkyys: 87 dB SPL@2.83V
Yhteensopivuus vahvistimien kanssa: 8/6/4 Ohm
Minimi-impedanssi 3,9 Ohm
Jakotaajuus/taajuudet: 1,4 ja 2,7 kHz
Mitat (L x K xS): 762 x 141 x 187,5 mm
Kaiuttimen paino/kpl: 9 kg
Kotelon viritys: suljettu

Huipputarkka Pinnacle-rengassäteilijädiskantti
Yli 40 vuoden suunnittelu, tutkimus ja prototyyppien valmistus ovat johtaneet uuden 1 tuuman korkean resoluution Pinnacle-rengassäteilijädiskantin kehittämiseen. Polk Audio kehittämä elementti tuottaa kirkkaat ja heleät korkeat taajuudet ilman säröä tai vääristymistä. Pinnacle-diskanttielementissä on hienosäädetty suuntain, joka parantaa dramaattisesti korkeataajuuksisen äänienergian leviämistä ja varmistaa suuren “makean kuuntelualueen”, kun taas kriittisesti vaimennettu takakammio auttaa selättämään ei-toivotut resonanssit. Hi-Res Audio -sertifioitu Pinnacle-diskantti on suunniteltu nykypäivän stereomusiikin kuuntelulle sekä monikanavaiselle 3D-äänelle, joka löytyy elokuvista, urheilusta ja videopelien ääniraidoista.

4 kappaletta 4 tuuman Turbine-keskiääni/bassoelementtejä
Polk kehitti Turbine-kartion erityisesti lippulaivatuotteillemme varmistaakseen keskiäänialueen luonnollisen toiston, jota ihmisen korva kuuntelee erityisellä herkkyydellä. Turbine-kartiot yhdistävät Polkin patentoidun vaahtomuovisydämen ja muovatun turbiinigeometrian, mikä lisää dramaattisesti jäykkyyttä ja vaimennusta lisäämättä massaa. Kuulet jokaisen yksityiskohdan ja koet pehmeän, yksityiskohtaisen keskialueen toiston sekä vaivattoman basson.

Parempaan suorituskykyyn rakennetut kotelot
Polk tietää, että koteloiden tulisi olla kauniita katsella, mutta ne eivät saisi lisätä mitään äänentoistoon. Polk Reserve -malliston kotelot, kiinnikkeet ja sisäiset tuennat on suunniteltu tarkasti minimoimaan sisäiset seisovat aallot ja eliminoimaan resonanssit. Tuloksena on kotelo, joka pitää elementit vakaasti tuettuna samalla, kun ne toistavat äänilähdettä uskollisesti.

Modernin tyylikäs ulkoasu
Reserve R350 -keskikaiutin on saatavilla komeassa mattamustassa tai satiininvalkoisessa ulkoasussa (midnight black tai satin white).

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Matalalinjainen keskikaiutin istuu hyvin television alle/eteen.

  • R350 on LCR-malli eli se toimii kaikissa kolmessa etukanavassa.

  • Reserve-mallit käyttävät Polkin Legend-lippulaivamalliston elementtitekniikkaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Polk Audio

Taajuusalue

75 – 35 000 Hz

Tehonkesto

200 wattia

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

25 mm rengassäteilijädiskantti, 4x 4" bassokeskiääni

Kaiutin tyyppi

2,5-tie

Mitat

762 x 141 x 188 mm

Paino

9 kg

Viimeistely

Mattamusta, Mattavalkoinen

Takuu

2 vuotta