MK Sound LCR750C keskikaiutin

690  / kpl

THX Select 2 -hyväksytty ja edullinen LCR750C keskikaiutin vaativalle harrastajalle.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

MK Sound LCR750

M&K Sound LCR750C on kovan luokan keskikaiutin kotiteatteriisi. LCR750C tarjoaa THX-luokiteltua erinomaista suorituskykyä edulliseen hintaan.

Lempielokuvasi, -TV-sarjasi ja -pelisi saavat selkäpiitä kihelmöivän tunnelman kun ääniraita toistetaan riittävän laadukkaasti. Hollywoodin huippustudiot luottavat M&K Sound -kaiuttimiin luodessaan ääniraidat elokuviin ja Blu-ray-levyille. Kotonasi M&K Sound luo tuon alkuperäisen tunnelman väkevänä nautittavaksesi.

Kaikkien M&K-kaiuttimien tapaan LCR750C:ä käytetään aina subwooferin kanssa ja tämän takia nämä hyvin kompaktin kokoiset pääkaiuttimet ovat selvästi keskimääräistä herkempiä ja pystyvät tuottamaan kokoisekseen huomattavan määrän puhdasta ääntä. LCR750C on kuuntelualueeltaan laaja eli useampikin kuuntelija nauttii referenssitason äänentoistosta, ei vain sohvan keskellä istuja!

Kookas 28-millinen tekstiilikalotti on loivan suuntaimen pohjalla ja integroituu siksi erinomaisesti 5.25-tuumaisiin bassoelementteihin. Diskanttielementin moottori on suunniteltu resonassit minimoivaksi, mikä auttaa optimoimaan transienttitoiston. Bassoelementtien moottoreissa on oikosulkurenkaat pitämässsä särö mahdollisimman pienenä ja M&K-speksien mukaan muotoiltu kartiomateriaali on erikoisjäykkää pinnoitettua lasikuitua. Lisäksi diskantti on kallistettu etulevyssä niin, että kuuntelualueelle saadaan paras mahdollinen toisto.

Kaikki nämä tekniset ratkaisut ovat vain sitä varten, että ääni pysyy puhtaana suurellakin voimakkuudella ja saa katselijat pysymään nautinnollisessa jännityksessä niin leppoisissa kuin täyttä häkää -kohtauksissakin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Toimivat kiinni seinässä, vievät minimaalisesti tilaa.

  • Kokoisekseen hurjat äänenpainevarat.

  • Tuottavat varsin laajan ja tasaisen äänikentän.
  • Luonnollisen selkeä äänensävy.

  • Integroituu erinomaisesti muihin 750-sarjan kaiuttimiin.

  • Ei premium-viimeistelyä, vain suorituskykyä koko rahalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

80 – 25 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

90 dB

Suositeltu vahvistinteho

25-400w

Elementit

1 x 1.1" kalottidiskantti, 2 x 5.25" basso/keskiääninen,

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

41 x 18 x 22cm (kork x lev x syv)

Paino

7 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

MK Sound LCR750C keskikaiutin | Ideaali.fi

Home Cinema Choice - Englanti

“Tässä loistavassa kaiutinpaketissa yhdistyy ammattitason studiomonitorien neutraalius, tasapainoisuus ja yksityiskohtien toisto kohtuulliseen kuluttajaystävällisempään hintatasoon ja visuaaliseen ilmeeseen. Kokonaisuutena 5/5 tähteä.”
Lue koko testi tästä.

” LCR750 järjestelmän suorituskyky ylittää paketin hintaan suhteutetut odotukset heittämällä.. Best Buy suositus”