Roksan Corus2 äänirasia

580 

Roksan Corus2 on valmistajan omaan Nima-äänivarteen optimoima, mutta riittävän yleispätevä moneen muuhunkin varteen. Shibata-hiottu neula ja VM-magneettirakenne.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 53,93  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 647,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Arvioitu toimitusaika: 4-10 arkipäivää.

Kuvaus

Roksan Corus2 äänirasia – keskihintainen audiofiilin valinta

Roksan Corus2 on keskihintaluokan audiofiiliratkaisu MM-äänirasian tarpeeseen. Paljas Shibata-hiottu neula alumiinisessa neulavarressa ja erinomaisesti ulkoisilta häiriöiltä suojaava alumiininen äänirasian runko luovat vakaan perustan äänirasian toiminnalle.

VM-rakenne eli V-asennossa olevat pienet magneetit erikseen molemmille kanaville parantavat kanavaerotusta ja yleistä erottelukykyä. Alumiininen selkeän muotoinen rasiarunko varmistaa helpon asennuksen, estää resonansseja ja suojaa tehokkaasti ulkoisilta häiriöiltä. Neulahionta on klassisen hieno Shibata, se yhdessä kapenevan neulavarren kanssa varmistaa upean detaljien rikkauden läpi taajuusalueen ja hyvän seurantakyvyn. Kiinteästi rasian rungossa oleva neulan eteen kääntyvä suoja huolehtii, ettei satunnainen pyyhkäisijä vie neulaa mennessään.

Corus2 on luonteeltaan tasapainoisen läpikuultava, hienosti yksityiskohdat erotteleva, mutta mitään alleviivaamaton. Dynamiikka toistuu hienosti ja rasian oma eleettömyys antaa musiikin virrata vapaana ja puhtaana. Corus2 sopii erityisen hyvin Roksan Nima -äänivarteen, mutta se on riittävän yleispätevä ollakseen mainio valinta moneen muuhunkin.

Suositeltu kuormitus 47 kohm ja 100 – 200 pF. Neulapaino 1,8 – 2,2 g (suositeltu 2,0 g).

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Tyyppi

MM-äänirasia

Lähtötaso

3,5 mV

Toisto-alue

20-27000Hz

Impedanssi

3200 ohmia

Suositeltu kuorma

47 kilo-ohmia, 100 – 200 pF

Paino

8 g