Sonitus Acoustics Bigfusor II Massive

402  / kpl

Sonitus Acoustics Decosorber Massive Bigfusor II on tehokas massiivipuinen diffuusori. Erittäin järeä rakenne.

Poista

Kuvaus

Sonitus Acoustics Bigfusor II Massive

Sonitus Acoustics Decosorber Massive Bigfusor II on tehokas diffuusori, joka kaarevan etulevynsä ansiosta heijastaa diffuusoimattoman äänen laajalle alueelle. Erittäin massiivisen umpipyökkisen rakenteensa ansiosta Bigfusor II Massiven absorptio on varsin tarkasti 0 %.

Bigfusor II Massive on 18-milliselle pyökkivaneripohjalle massiivipyökkipaloilla rakennettu. Värivaihtoehdot ovat värjäämätttömän lisäksi eebenpuu, valkoinen ja mahonki. Diffuusorin mitat ovat 60 x 60 x 18 cm ja massa noin 25 kg.

Kaarevan etupinnan ansiosta se, mitä rakenne ei diffuusoi, heijastuu laajalle alueelle. Kääntämällä joka toinen Bigfusor II Massive kaareva pinta eri suuntaan saadaan erittäin tasaisesti vaikuttava akustinen pinta.

Paras akustiikka saadaan hyödyntämällä oikea määrä vaimentimia, bassoansoja ja diffuusoreita oikeissa paikoissa. Kysy neuvoa, jos olet epävarma oman tilasi optimaalisesta akustoinnista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas diffuusio laajalla taajuusalueella

  • Ei vaimenna keskialuetta diskanttia yhtään

  • Hyvin tyylikäs ja sisustusystävällinen

  • Hyvin värivaihtoehtoja

  • Helppoa luoda hieno elävä pinta

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

600 x 600 x 180 mm

Paino

25 kg

Viimeistely

Ebony, Mahonki, Pyökki, Valkoinen

Sonitus Acoustics Bigfusor II Massive | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.