Sonitus Acoustics Sharpfusor diffuusori

Alk. 88  / 4kpl setti

Kevyt, laajakaistainen ja tehokas ääntä yhdesssä tasossa hajottava diffuusori. Diffuusorit vaimennuslevyjen tukena pitävät tilan akustiikan avarana ja ilmavana.

Poista

Kuvaus

Sonitus Acoustics Sharpfusor

Sonitus Acoustics Sharpfusor on 60 x 60 x 8 -senttinen EPS-muovista valmistettu yhdessä tasossa diffuusoiva akustiikkapaneeli. Matalaprofiilinen paneeli mahtuu helposti silloinkin kun tila on syvyyssuunnassa kortilla. Keveytensä ansiosta Sharpfusor on helppoa kiinnittää esimerkiksi rakennusliimalla (ei syövyttävällä) tai silikonilla.

Oikein asennetuilla diffuusoreilla vähennät heijastusten ja tärykaiun aiheuttamaa äänen äkäisyyttä säilyttäen kuitenkin tilavaikutelman ilmavuuden ja avaruuden. Diffuusoreilla tehdyssä tilassa kuuntelualue on tyypillisesti laaja, ääni rasittamaton ja tilavaikutelma sekä musiikilla että elokuvilla ilmavan aito.

Mustana, valkoisena ja harmaana saatavat Sonitus Acousticsin diffuusoripaneelit ovat edullinen ja tehokas tapa tehdä iso parannus niin kuunteluhuoneeseen / kotiteatteriin kuin oleskelutiloihinkin. Paneelit ovat myös maalattavissa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kevyt

  • Helposti asennettava

  • Tehokas

  • Kustannustehokas

  • Ei design-olohuoneen sisustuselementti

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

600 x 600 x 80 mm

Viimeistely

Harmaa, Musta, Valkoinen

Sonitus Acoustics Sharpfusor diffuusori | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.