Sonitus Acoustics Bigfusor diffuusori

Alk. 155  / 3kpl setti

Kevyt, laajakaistainen ja tehokas ääntä kahteen suuntaan hajottava diffuusori. Diffuusorit vaimennuslevyjen tukena pitävät tilan akustiikan avarana ja ilmavana.

Poista

Kuvaus

Sonitus Acoustics Bigfusor

Sonitus Acoustics Bigfusor on 60 x 60 x 15 -senttinen EPS-muovista valmistettu tehokkaasti ja laajakaistaisesti kahteen suuntaan diffuusoiva (2D) akustiikkapaneeli. Keveytensä ansiosta Bigfusor on helppoa kiinnittää esimerkiksi rakennusliimalla (ei syövyttävällä) tai silikonilla.

Oikein asennetuilla diffuusoreilla vähennät heijastusten ja tärykaiun aiheuttamaa äänen äkäisyyttä säilyttäen kuitenkin tilavaikutelman ilmavuuden ja avaruuden. Diffuusoreilla tehdyssä tilassa kuuntelualue on tyypillisesti laaja, ääni rasittamaton ja tilavaikutelma sekä musiikilla että elokuvilla ilmavan aito.

Mustana, valkoisena ja harmaana saatavat Sonitus Acousticsin diffuusoripaneelit ovat edullinen ja tehokas tapa tehdä iso parannus niin kuunteluhuoneeseen / kotiteatteriin kuin oleskelutiloihinkin. Paneelit ovat myös maalattavissa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kevyt

  • Helposti asennettava

  • Tehokas

  • Kustannustehokas

  • Ei design-olohuoneen sisustuselementti

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

600 x 600 x 150 mm

Viimeistely

Harmaa, Musta, Valkoinen

Sonitus Acoustics Bigfusor diffuusori | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.