30 %

Sonitus Acoustics Hale akustiikkalevy VARASTOPOISTO

Original price was: 210 €.Current price is: 147 €. / 3kpl setti

3kpl Sonitus Acoustics Hale -vaimennuslevyä punaisena varastopoistossa.

Hale on tehokas akustiikkalevy jonka rei’itetty etulevy estää liiallisen diskanttivaimennuksen ja parantaa ulkonäköä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Sonitus Acoustics Hale

3kpl Sonitus Acoustics Hale -vaimennuslevyä punaisena varastopoistossa.

Sonitus Acoustics Hale rajoittaa vaimennuksen keskialueelle. Huoneen tekstiilit kuten verhot, matot, seinävaatteet ym vaimentavat diskanttia joten jos niitä on paljon, on varottava vaimentamasta diskanttia liikaa akustoinnissa. Ratkaisu on akustolevy, jonka toiminta-alue on rajattu keskialueelle.

Optimaalisen akustisen efektin lisäksi rei’itetty etulevy tekee Sonitus Acoustics Halesta paljon perusakustiikkalevyä sisustusystävällisemmän ja tyylikkäämmän vaimentimen. Vaimentimen mitat ovat 60 x 60 x 8 cm.

Pintavaneri on poppelia ja värivaihtoehdot ovat pähkinä, eebenpuu, mahonki ja käsittelemätön. Värisävyt tehdään petsaamalla vaneri ja pintakäsittely on öljyäminen, jolloin pinta jää arvokkaan lämminsävyiseksi ja hieman kiiltäväksi.

Sonitus Acoustics Decosorber Natur -sarja on suunniteltu tiloihin, joissa vaimennustehon lisäksi akustiikkalevyn ulkonäkö on hyvin tärkeää. Decosorber Natur -vaimentimien runkona toimii paloturvallinen ja akustisesti tehokas USAP eli Unique Sonitus Acoustic Polyester.

Vaimennuslevyjen selkeimmät sijoituspaikat ovat ensimmäisten heijastusten kohdat seinillä ja katossa. Varo käyttämästä liikaa vaimennuslevyjä, paras akustiikka saadaan hyödyntämällä oikea määrä vaimentimia, bassoansoja ja diffuusoreita oikeissa paikoissa. Kysy neuvoa, jos olet epävarma oman tilasi optimaalisesta akustoinnista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vaimennus keskialueella

  • Ei vaimenna diskanttia liikaa

  • Hyvin tyylikäs ja sisustusystävällinen

  • Paljon värivaihtoehtoja

  • Helppoa luoda hieno elävä pinta

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

600 x 600 x 80 mm

Paino

N. 1 kg

Viimeistely

Ebony, Mahonki, Pähkinä, Poppeli, Punainen, Valkoinen

Sonitus Acoustics Hale akustiikkalevy VARASTOPOISTO | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.