Vaimee Based XL -vaimennuslevy

299  Kysy hintaa

Isolla 122 x 244 cm Vaimee Based XL -akustiikkalevyllä teet nopeasti pintaa ja tilan miellyttävämmäksi. Levyä on helppo leikata haluttuun muotoon ja se on myös maalattavissa.

Poista

Kuvaus

Vaimee Based XL

Suuri akustiikkapaneeli sinun muokattavaksesi

Tee akustointia juuri miten haluat. Vaimee Based™ XL on iso 244 cm x 122 cm kokoinen akustiikkalevy muokattavaksi projekteihin tai suoraan sellaisenaan tiloja vaimentamaan.

Tee siitä mitä ikinä tahdot. Leikkele sitä erilaisiin muotoihin tai maalaa sen päälle. Levyyn voidaan porata reikä ja aukkoja. Sitä voidaan aina leikata ja muokata huoletta, koska se on sisältä samanväristä kuin pinnalta.

Käytä suuria Based XL-levyjä silloin, kun haluat luoda jotain omaa, tai kun teet isoja pintoja. Valitse kahdesta läpivärjätystä vaihtoehdosta: valkoinen ja grafiitinharmaa.

Kiinnitys

Vaimee Based™ XL -akustiikkalevyn voi kiinnittää erittäin vahvalla kaksipuolisella teipillä tai akustiikkalevyn kiinnitysliimalla. Se voidaan myös ripustaa vaijerilla tai profiililla kattoon tai seinään.

Vaimee® XL -akustiikkalevyn ominaisuudet

Äänenvaimennusluokka: A (SFS-EN ISO 354:2003 ja SFS-EN ISO 11654:1997)

Maalattavissa sisustusmaaleilla

Paksuus: 24 mm

Tiheys: 3,6 kg /m², 155 kg /m³

Levykoko: 1220 x 2440 mm

Materiaali: Kierrätetty polyesteri (PET), jonka alkuperä on kierrätetyt juomapakkaukset

Muokattavuus: Voidaan leikata veitsellä, sahalla. Materiaaliin voidaan porata reikiä poralla tai reikäsahalla.

Kiinnitysvaihtoehdot: Liima, kaksipuolinen teippi, ruuvit, koukut. Kattokiinnityksessä mahdollisuus liimata koolauksiin, suositeltu max koolausväli 1000 mm.

Sisäilmaluokitus: M1-sisäilmaluokiteltu raaka-aine

Muut tiedot: Iskunkestävä, hankauksenkestävä, jäykkä, voidaan ripustaa, kuvioitua pinnasta ja valkoista sisältä, pölyämätön, kestää kosteutta.

Lisätietoja tästä klikkaamalla valmistajan sivuille.

Vaimennuslevyjen selkeimmät sijoituspaikat hifikäytössä ovat ensimmäisten heijastusten kohdat seinillä ja katossa. Varo käyttämästä liikaa ohuita vaimennuslevyjä, paras akustiikka saadaan hyödyntämällä oikea määrä sopivia vaimentimia, bassoansoja ja diffuusoreita oikeissa paikoissa. Kysy neuvoa, jos olet epävarma oman tilasi optimaalisesta akustoinnista.

Rahti isoille Vaimee XL -levyille 100 euroa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vaimennus keskialueella ja diskantilla

  • Polyesterirakenne kestää kulutusta hyvin

  • Paloturvallinen

  • Ison levyn käsittely vaatii enemmän varovaisuutta kuin pikkupalojen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Vaimee

Mitat

1220 x 2440 x 24 mm

Viimeistely

Valkoinen, Grafiitinharmaa