Sonitus Acoustics Pyramis akustiikkalevy

Alk. 120  / kpl

Sonitus Acoustics Pyramis on kestävä ja tehokkaasti keskialuetta ja diskanttia vaimentava akustiikkalevy. Saatavana 5 cm ja 7 cm paksuna.

Poista

Kuvaus

Sonitus Acoustics Pyramis

Sonitus Acoustics Pyramis on saatavana viisi ja seitsemän senttiä paksuna vaimentimena. Mitä paksumpi vaimenninlevy, sitä matalammille taajuuksille sen vaimennus ylettyy. Polyesteri on materiaalina kestävää ja Pyramis selviääkin olosuhteissa, joissa vaahtomuovipohjaiset vaimentimet kuluisivat nopeasti epäsiisteiksi.

Sharpsorber on luonnollisesti myös paloturvallinen ja sitä voi käyttää niin seinillä kuin katossakin. Värisävy on mustanharmaa. Pintakuvio on hyvin klassinen studioista tuttu pyramidi.

Pakkauksessa on 10 kpl 600 x 600 mm vaimennuslevyjä.

Vaimennuslevyjen selkeimmät sijoituspaikat ovat ensimmäisten heijastusten kohdat seinillä ja katossa. Varo käyttämästä liikaa vaimennuslevyjä, paras akustiikka saadaan hyödyntämällä oikea määrä vaimentimia, bassoansoja ja diffuusoreita oikeissa paikoissa. Kysy neuvoa, jos olet epävarma oman tilasi optimaalisesta akustoinnista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vaimennus keskialueella ja diskantilla

  • Polyesterirakenne kestää kulutusta hyvin

  • Paloturvallinen

  • Pelkistetty ulkonäkö

  • Ei värivaihtoehtoja

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

60 x 60 x 5 cm, 60 x 60 x 7 cm

Viimeistely

Harmaa

Sonitus Acoustics Pyramis akustiikkalevy | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.