UUTUUS

ToneWinner AD-2500 PRO päätevahvistin

1 890 

ToneWinner AD-2500 PRO on järeä 2-kanavainen päätevahvistin joka tuottaa jopa 2 x 950W 4 ohmin kuormaan. Tämä vahvistin ohjaa vaivatta haastaviakin kaiutinkuormia äänenlaadusta tinkimättä.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 163,10  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 1 957,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

ToneWinner AD-2500 PRO

Voiman ja äänenlaadun täydellinen balanssi

Jos periaatteenasi on olla ostamatta Kiinassa valmistettuja tuotteita, tai ostat vain “high end” harrastajien piireissä “hyväksyttyjen” valmistajien tuotteita, niin voit todennäköisesti säästää aikaasi ja siirtyä tutkimaan muita vaihtoehtoja. Jos taas teet valinnat käytännön suorituskyvyn pohjalta luottaen itseesi ja omiin korviisi, niin suosittelemme lämpimästi tutustumaan ToneWinner AD-2500 PRO vahvistimeen. ToneWinner on Kiinalainen AV-valmistaja joka valmistaa runsaan määrän tuotteita OEM ja ODM periaatteella useille kansainvälisesti tunnetuille tuotemerkeille. Tämän lisäksi ToneWinner valmistaa tuotteita myös omalla tuotemerkillään. ToneWinner tuotteet tarjoavat erittäin hyvän hinta-laatusuhteen ja suosittelemme ennakkoluulottomasti kaikkia tutustumaan valmistajan tuotteisiin.

Järkähtämätöntä voimaa

AD-2500 PRO kykenee tuottamaan 2 x 570W 8ohm / 2 x 950W lähtötehon, voit myös sillata vahvistimen jolloin lähtöteho on 1500w per kanava. Hankalatkaan kaiutinkuormat eivät ole ongelma AD-2500 PRO:lle vaan voit olla varma, että tämä vahvistin pitää kaiuttimesi elementit rautaisessa kontrollissa tarjoten vaivatonta ja rähähtävää dynamiikkaa. Täysin balansoitu rakenne ja korkealaatuiset Onsemin pääteastetransistorit yhdistettynä massiiviseen rengassydänmuuntajaan ja runsaasti mitoitettuun patteriin kondesaattoreita tekee tästä todennäköisesti luokkansa tehokkaimman vahvistimen.

ToneWinner AD-2500 PRO päätevahvistin | Ideaali.fi

Avoimin mielin ja omaan kokemukseen uskoville suosittelemme omakohtaista tutustumista ja johtopäätösten tekemistä sen jälkeen.

Tule ja koe itse

Pääset käytännössä tutustumaan AD-2500 PRO:n suorituskykyyn toimitiloissamme Vantaan Porttipuistossa alle 100m IKEAsta kun seuraava erä tuotteita saapuu maahan Huhtikuun 2024 aikana.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Rakenteeltaan ja suorituskyvyltään vaikuttava vahvistin.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.
  • Palkittu äänenlaatu ja hyvät tehoreservit hankaliinkin kaiutinkuormiin.

  • Lämpenee käytössä, joten emme suosittele vahvistimen asentamista suljettuun laatikostoon jossa ilma ei pääse tehokkaasti kiertämään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

ToneWinner

Teho

2 x 570W 8ohm
2 x 950W 4ohm

Taajuusalue

20-20000Hz

Sisääntulot

Linjatasoiset (RCA&XLR) / Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit) / 12v Trigger.

Mitat

440 x 196 x 440mm (lev x kork x syv)

Paino

24 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta