Vienna Acoustics Theatro Grand -keskikaiutin

943  / kpl

Theater Grand -keskikaiutin soi juuri niin kauniisti kuin Vienna Acousticsilta voi odottaakin ja se sopii useimpien Viennan pääkaiutimien seuraan.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 84,18  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 1 010,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: Arvioitu toimitusaika 21-30 arkipäivää

Kuvaus

Vienna Acoustics Theatro Grand

Vienna Acoustics Theatro Grand

Tämä keskikaiutin on suunniteltu toistamaan ihmisääni täydellisesti. Se perustuu kahteen kevyttä ja läpikuultavaa XPP-bassokeskiäänikartioon, jotka painottavat nopeutta ja hienostuneisuutta mahdollistaen intiimin tunnelman ja pienimpienkin nyanssien välittymisen. Yhdessä kahden eteenpäin suunnatun refleksiputken kanssa kaksi bassokeskiäänistä tarjovat parantuneen dynamiikan, joka vaaditaan laadukkaissa kotiteattereissa.

Bassokeskiääniset on yhdistetty silkkikalottidiskanttin, jolla on suuri merkitys Theatro Grandin virheettömän ja luonnollisen äänensävyn luomisessa. Kaikki jakosuodinosat ovat parasta laatuluokkaa ja valittu puhtaasti kuuntelutestien perusteella. Niinpä suotimessa on vain käsin valittuja kondensaattoreita ja 1% toleranssilla olevia metallioksidivastuksia, joilla ei ole induktanssia.

Nämä yhdessä Theatro Grandin huolellisesti käsintehdyn linjakkaan aidolla mustalla pianolakkapinnalla viimeistellyn kotelon kanssa mahdollistaa kaiuttimen käytön monenlaisissa järjestelmissä erinomaisin tuloksin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upeasti viimeistelty kaiutin vetää viimeistelyllään vertoja hienoimmille italialaisille kalusteille.

  • Musikaalinen ja rasittamaton toisto, josta ei puutu läsnäolontuntua.

  • Istuu hyvin useiden Vienna Acousticsin pääkaiuttimien väliin keskikaiuttimeksi.

  • Kompakti koko helpottaa sijoittamista.

  • Jos etsit kuivan analyyttista kaiutinta, löydät parempia vaihtoehtoja muilta valmistajilta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Vienna Acoustics

Taajuusalue

44 – 20 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

91 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 200 W

Elementit

VA-silkkikalottidiskantti ja 2kpl 5.5" XPP -bassokeskiääninen

Mitat

534 x 166 x 270 mm (L x K x S)

Paino

14 kg

Viimeistely

Kiiltomusta

Takuu

5 vuotta

Vienna Acoustics Theatro Grand -keskikaiutin | Ideaali.fi

Vienna Acoustics

Itävalta

Vienna Acoustics sai alkunsa Itävallassa 1989 jolloin Viennassa asuva Peter Gansterer perusti yrityksen pitkäaikaisen harrastuksen innoittamana. Viennassa sijaitsee eräät maailman kuuluisimmista konserttitaloista joiden penkkejä Peter on kuluttanut jo nuoruus vuosinaan. Näissä konserttisaleissa kuullut esitykset ovat sittemmin toimineet Vienna Acousticsin suunnittelutiimin innoittajina. Konserteissa kuultu soinnin auktoriteetti ja kokonaisvaltaisuus sai Peterin aloittamaan kaiuttimien suunnittelun joiden tavoitteeksi asetettiin konserteissa koetun elämyksen toistaminen kotiolosuhteissa.

Toisin kuin monet muut valmistajat jotka ovat siirtäneet tuotantonsa Euroopan ulkopuolelle Vienna Acoustics valmistaa edelleen kaikki tuotteensa Itävallassa, ainoastaan upeasti viimeistellyt kotelot tulevat Itävallan kokoonpanolinjalle italialaiselta luksus luokan huonekaluvalmistajalta.

Vienna Acoustics tuotteiden suunnittelun pohjana käytetään niin mittauksia kuin kuuntelukokeita, mutta kaiuttimien lopullinen toisto perustuu aina kuuntelukokeille ja niissä hyviksi koetuille ratkaisuille. Vienna Acousticsin sointia kuvaavat hyvin sanat rikas, täyteläinen, läsnä oleva, miellyttävä ja musiikille uskollinen.

Vienna Acousticsin toiminnassa avain asemassa on tunne – nöyryydestä muusikkojen työtä ja sen autenttista toistamista kohtaan ja ylpeydestä tuotteiden tinkimättömästä teknisestä toteutuksesta ja viimeistelystä.

Kokonaisuutena Vienna Acousticsin tuotteiden voidaan sanoa olevan soivia taideteoksia jotka tarjoavat miellyttäviä hetkiä musiikin parissa vuosikymmeniksi eteenpäin.