Vienna Acoustics Maestro Grand Reference -keskikaiutin

2 358  / kpl

Vienna Acoustics Maestro Grand Reference -keskikaiutin on oikea valinta isoihin Vienna-kotiteatterijärjestelmiin ja se toimii erinomaisesti myös LCR-kolmikkona.

Poista

Kuvaus

Vienna Acoustics Maestro Grand Reference

Vienna Acoustics Maestro Grand Reference – keskikaiutin referenssitason järjestelmiin

Keskikanava on se, joka toistaa elokuvamateriaalilla suurimman osan signaalista, joten on hyvin selvää, että keskikaiuttimen laatu on erittäin kriittinen. Vienna Acoustics Maestro Grand Reference suunniteltiin vaativille käyttäjille Liszt Reference, Beethoven Concert Grand Reference ja Beethoven Baby Grand Reference -mallien keskikaiuttimeksi, mutta se ei ole ainoa tapa käyttää tätä kaiutinta. Maestro Grand Reference voi yhtä lailla olla jokaisen kolmen etukanavan kaiuttimena ja silloin se pystyy hyvin dynaamiseen täyden kaistan toistoon.

Kaiuttimen ytimenä toimivat valmistajan patentoimat litteät Spidercone-bassoelementit. Näiden tasopinta mahdollistaa puhtaan mäntämäisen liikkeen. Minkä vain säteilijän tulisi liikkua yhtenä pintana ilman hallitsemattomia värähtelyitä tai muodonmuutoksia. Flat Spidercone on erittäin jäykkä, 18mm pystysuuntaisilla tuilla bassolle ja 14mm tuilla keskialueelle, mikä entisestään tukee lasikuituvahvisteista X4P-kartiomateriaalia. Tästä huolimatta liikkuvat osat ovat kevyitä.

1,1-tuumainen käsinpinnoitettu silkkikalottidiskantti kykenee erottelemaan hienoimmatkin nyanssit mitä luonnollisimmalla tavalla ilman omaa sointisävyä. Koska diskanttielementti pystyy toistamaan pitkälle keskialueelle asti, sen sovitus bassokeskiäänisiin on erityisen sulavaa.

Maestro Grand Reference on saatavilla pianomustana ja pianovalkoisena.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upeasti viimeistelty kaiutin vetää viimeistelyllään vertoja hienoimmille italialaisille kalusteille.

  • Musikaalinen ja rasittamaton toisto, josta ei puutu läsnäolontuntua.

  • Optimaalinen ratkaisu Viennan isoimpien mallien keskikaiuttimeksi.

  • Jos etsit kuivan analyyttista kaiutinta, löydät parempia vaihtoehtoja muilta valmistajilta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Vienna Acoustics

Taajuusalue

38 – 22 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

91 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 300 W

Elementit

1,1"-silkkikalottidiskantti ja 2kpl 6" Flat Spidercone -bassokeskiääninen

Mitat

610 x 175 x 285 mm

Paino

15 kg

Viimeistely

Kiiltomusta, Kiiltovalkoinen

Takuu

5 vuotta

Vienna Acoustics Maestro Grand Reference -keskikaiutin | Ideaali.fi

Vienna Acoustics

Itävalta

Vienna Acoustics sai alkunsa Itävallassa 1989 jolloin Viennassa asuva Peter Gansterer perusti yrityksen pitkäaikaisen harrastuksen innoittamana. Viennassa sijaitsee eräät maailman kuuluisimmista konserttitaloista joiden penkkejä Peter on kuluttanut jo nuoruus vuosinaan. Näissä konserttisaleissa kuullut esitykset ovat sittemmin toimineet Vienna Acousticsin suunnittelutiimin innoittajina. Konserteissa kuultu soinnin auktoriteetti ja kokonaisvaltaisuus sai Peterin aloittamaan kaiuttimien suunnittelun joiden tavoitteeksi asetettiin konserteissa koetun elämyksen toistaminen kotiolosuhteissa.

Toisin kuin monet muut valmistajat jotka ovat siirtäneet tuotantonsa Euroopan ulkopuolelle Vienna Acoustics valmistaa edelleen kaikki tuotteensa Itävallassa, ainoastaan upeasti viimeistellyt kotelot tulevat Itävallan kokoonpanolinjalle italialaiselta luksus luokan huonekaluvalmistajalta.

Vienna Acoustics tuotteiden suunnittelun pohjana käytetään niin mittauksia kuin kuuntelukokeita, mutta kaiuttimien lopullinen toisto perustuu aina kuuntelukokeille ja niissä hyviksi koetuille ratkaisuille. Vienna Acousticsin sointia kuvaavat hyvin sanat rikas, täyteläinen, läsnä oleva, miellyttävä ja musiikille uskollinen.

Vienna Acousticsin toiminnassa avain asemassa on tunne – nöyryydestä muusikkojen työtä ja sen autenttista toistamista kohtaan ja ylpeydestä tuotteiden tinkimättömästä teknisestä toteutuksesta ja viimeistelystä.

Kokonaisuutena Vienna Acousticsin tuotteiden voidaan sanoa olevan soivia taideteoksia jotka tarjoavat miellyttäviä hetkiä musiikin parissa vuosikymmeniksi eteenpäin.