Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta.

Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta.

Korkealaatuisia toteutuksia ja tuotteita jo vuodesta 1997.

Tervetuloa tutustumaan hyvän äänen- ja kuvantoiston maailmaan Vantaan Porttipuistossa. Meiltä löydät kasvavan valikoiman tuotteita niin äänen- kuin kuvantoistoon. Saat kauttamme myös akustiikkatuotteet. Tarjoamme myös kattavat suunnittelu- ja asennuspalvelut kaikkiin myymiimme tuotteisiin.

Juuri remontoitu 300 m2 myymälä mahdollistaa tutustumisen laajaan ja tasaisesti kasvavaan tuotepalettiin, jonka sisällössä kuuntelemme herkällä korvalla myös asiakkaidemme toiveita ja ehdotuksia. Oletpa sitten etsimässä perinteistä HiFi-järjestelmää, kotiteatterijärjestelmää, usean huoneen keskitetysti hallittavaa monihuonejärjestelmää, akustiikkaratkaisua tai videoneuvottelujärjestelmää yrityksesi neuvotteluhuoneeseen, kauttamme saat korkealaatuiset ja toimivat tuotteet ja ratkaisut.

Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta. | Ideaali.fi

Meille on helppo tulla

Myymälämme sijaitsee aivan Vantaan IKEAn kupeessa. Kävelymatkaa IKEAsta tulee vain noin 200 metriä. Porttipuistossa on myös runsaasti parkkitilaa autollesi, joten aikaa ei hukkaannu parkkipaikan etsimiseen. Myymälämme sijaitsee Porttisuontie 7:ssä A-rapun 2. kerroksessa.

Samalta sisäpihalta löytyy myös Padel Club, OleFit kuntosali, sekä kierrätyskeskus.

Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta. | Ideaali.fi Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta. | Ideaali.fi

Vahvaa ammattitaitoa

Yrityksemme on Suomen ainut alansa toimija jonka henkilökunnalla on THX, ISF, PVA, SMT Tuner ja HAA sertifikaatit. Olemme toimineet markkinoilla jo vuodesta 1997 ja nyt avaamamme kuluttajamyymälän muodossa tarjoamme palveluitamme yhä laajemmalle asiakaskunnalle. Yhteistyökumppaneihimme lukeutuu myös vahva tiimi sähkö, automaatio ja rakennusalan ammattilaisia joiden kanssa voimme toteuttaa mitä erilaisempia kohteita.

Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta. | Ideaali.fi     Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta. | Ideaali.fi    Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta. | Ideaali.fi      Hi-Fi-, kotiteatteri-, pro-av- ja akustiikkaratkaisut nyt Vantaan Porttipuistosta, aivan IKEAn kupeesta. | Ideaali.fi

 

Tervetuloa.

Myymälämme on avoinna

Ti-Pe: 11:00 – 18:00
La: 11:00 – 15:00

Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Palvelu ja tuotevalikoimaamme pääset tutustumaan tämän linkin kautta. 

Jaa artikkeli


Ideaali