Artikkelit

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa

Visuaalisesti pirteät ja äänenlaadultaan korkeatasoiset kaiutinratkaisut. Gallo Acoustics tekee asiat hieman eri tavalla. Gallon valikoimista on turha etsiä perinteisiä kantikkaita kotelokaiuttimia, mutta kyse ei ole pelkästään visuaalisista tekijöistä vaan yksinkertaisesti siitä, että pyöreä muoto tuo mukanaan myös useita akustisia etuja.

Dolby Atmos

Dolby Atmos on suurin muutos monikanavaäänentoistossa vuosikausiin. Se mahdollistaa entistä kolmiulotteisemman ja uskottavamman äänimaailman, mutta väärin toteutettuna tulos voi olla kehnompi kuin perinteisillä 5.1-kanavaisilla Dolby Digital- ja DTS-järjestelmillä.

Akustisesti läpäisevä valkokangas

Johtavat elokuvateatterit ovat jo vuosikymmenien ajan hyödyntäneet akustisesti läpäiseviä valkokankaita niiden kiistattomien etujen johdosta. Akustisesti läpäisevää valkokangasta käyttämällä kyetään luomaan kokonaisuus, jossa kuva ja ääni toimivat aukottomasti yhteen. Siksi nämä valkokankaat muodostavat erinomaisen lähtökohdan myös kotiteatterijärjestelmän perustaksi.

Näin säädät vinyylisoittimen

Levysoitin lukee hiusta ohuemmasta urasta mikroskooppisen pieniä värähtelyjä. Se on siten myös hyvin herkkä monille ulkoisille mikroskooppisen pienille häiriölle. Oikein toteutetuilla säädöillä ja toimenpiteillä voit minimoida häiriöt ja varmistaa, että saat soittimesi koko potentiaalin käyttöön.

BLOK AV-kalusteet

Valikoimamme kasvaa kesän aikana BLOK merkin AV-kalusteilla. Pelkistetyn tyylikkäisiin BLOK kalusteisiin on saatavilla lukuisia pintaviimeistely vaihtoehtoja. Tällä hetkellä valikoima on vielä suhteellisen suppea, mutta uusia malleja lanseerataan mallistoon loppuvuoden aikana. BLOK kalusteet tulevat tilattaviksi verkkokaupastamme kesän aikana. Sitä ennen voit tutustua valmistajan tuotteisiin täällä.

Ideaali